Історія одного автомобіля продається

Мега-джельлі! Читання та перегляд.
За словами автора:

Пам'ятайте, що оголошення? Ну, звичайно, ви пам'ятаєте, тому що з її допомогою ви стали власником не зламаного, не пофарбували німецьку з потужним двигуном. Я хочу розповісти вам трохи більше про ваш автомобіль, ніж я сказав вам про продаж.

Я використовував, щоб подумати, що я був ебать гонщик, я був неправильний, я був ебать гонщик. Я не впорався з управлінням трохи і трохи загинув її (не хвилюватися, я не торкався, я не був подряпиний). На жаль, добре, що автомобіль був застрахований ... він поганий, що тільки обличчя залишився непристойним.

р.

Але я не знайшов все, що вам потрібно! Я бачив трохи звідти, трохи звідти. Ви не вірите в те, що ви не можете покласти частини на ваш автомобіль з кажаном, чи можете ви? (На фоні Каенчика, для нього я не влаштував фотосесію, але ви можете бути щасливими, що ви придбали не смертельний автомобіль в Москві)

Я не п'ю за 3 дні, щоб точно розрахувати все на калькуляторі - вид вийшов, підійміть всі частини ...

р.

Все це красиво зварено і для іншої надійності зварювального шва заповнили косою ...

І ось все красиво і практично як нові...

Єдине, що ви можете зануритися на передній лінії. Я не знаю про вас, але я не довіряю її. Це свого роду...

Пам'ятайте, що ви сказали, що автомобіль з таким потужним двигуном не був червоний, тому що червоний - спортивний колір. Атлет, привітання!!! Двері водія в червоному кольорі!

р.

Говорячи про колір, хоча це не червоний, це ебать синій. Я спробував мені краще для вас, я збираю всі залишки фарби, що я був, і я його засипав. Я назвав його "Небо перед бурінням".

Тоді я пофарбував його... До речі, не звертайте увагу на сні лаку на спині крила, так як ви не побачили їх до тих пір, поки не прочитали цей пост, то ніхто не бачить їх.

Все, що було швидко зібрано (на фото обох автомобілів є вашими !!!).

Тексти пісень, а це означає: І ось, і всі ваші !!! (При зміні акумулятора?) Так само мій друг занурився, і ви прибрали з Мусковіте діда, але не хвилюйтеся, дід дає ебать – він у комі. Конверт з повним фотозвітом на роботі, зробленого я кладаю вас під шкірою в червоних дверях, ви все ще знімаєте шкіру через кизуючий динамік (потрібно змінитися, я опустив його випадково) ...

Зареєструватися