Якщо Рай існує, це на Мальті. Ви не забудете цей рай!

Якщо Небеса дійсно існує на Землі, це тут в Мальті, в самому серці Середземномор'я.

Це крихітний острів Коміно. Ви не вірите, але населення тут 4 чол. На острові майже немає автомобілів. Але головна особливість цього райського райу – синя лагуна. Я не можу вірити, що ці води реальні.

Синя лагуна – гігант «басейн» блакитного відтінку. Це тіло води знаходиться між Коміно і його навіть острівцем, Cominotto. Лагуна оточена скелями та печерами, які колись подаються укриття для піратів та інших роббер.

Пізніше легендарні лицарі Мальти використовували Comino як місце для відпочинку та полювання. Весь острів є святом птахів, який збереглася майже в первісному стані.

Відвідувачі цього місця можуть зануритися, водні лижі тут або просто плавати в кристалі чистої води Блакитного лагуна. Ви також можете їздити по білим піском острова на велосипеді.

Comino може бути досягнуто щоденним поромом з сусідніх Мальта або Гозо. Якщо ви хочете розширити своє перебування в цьому районі, ви можете зупинитися на ніч у готелі. Для того щоб заощадити гроші, ви завжди можете взяти на себе незабутній човен.

Якщо це все добре, щоб бути вірним, ви повинні дивитися це відео.

Це дивний, без слів! Поділіться цим пунктом рай на землі з друзями.

www.huffingtonpost.com/2014/08/08/comino-island-in-malta-ha_n_5647511.html