19 Від Вінні Поох Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

З моменту свого першого зовнішнього вигляду в 1924 році Вінні Поох і його друзі, мешканці Друмійського лісу радять читачів з цікавими і незабутніми пригодами. Цей улюблений ведмед придумав письменник Алан Олександр Мілн, перегляд сина Крістофер Робін грати з його іграшки. Не дивлячись на те, що Winnie Pooh найчастіше здається своєрідним тихим матрацом, його простота і заспокоєння привели до мудрості, збережених протягом багатьох років.

Це всього кілька надихаючих думок від Вінні Пуга, але вони досить.

1,1 км Порося: "Як ви замовляєте любов?" Біг: "Кохан не повинен бути написаний ..." Варто відчуватися.

Фото: Flickr

2,2 км Ви набагато сильніше, ніж ви думаєте.

3. У «Такі речі, які роблять мене різними, є те, що я можу. й

4. У Якщо ви думаєте, що ваш співрозмовник не слухає, будьте хворим. Нехай він просто отримав щось у вухах. й

5. Умань «Якщо вам не доведеться ламатися, тримати мене в серці, і я залишаюся назавжди. й

6. Жнівень Як тільки я бачив вас, я знав, що я буду мати пригоду.

7. Про нас Часом найменших речей, які забираються в самому серці.

8. У «Сім людям занадто доглядають. Я думаю, що це називається любов'ю.

9. Навігація «Рівки не знають щітки. Щодня ми будемо. й

3610Р. 4200Р.

10. «Якщо ви живете сто років, я хотів би жити сто років тому, щоб я не мав жити без тебе. й

11. Ведмеді також квіти, якісь день ви зустрінете їх.

12. “Я думаю, що ми мріємо, щоб ми ніколи не були відокремлені. Якщо ми бачимо один одному уві сні, ми завжди разом.

991430.

Фото: 3.bp.blogspot.com

13.00 р. "Ви не можете сидіти в одному куточку деревини, щоб почекати когось, щоб відвідати вас, ви повинні відвідати когось. й

Фото: 4.bp.blogspot.com

14. Зробіть мене, що ви ніколи не забудете мене, тому що якщо я думаю, що ви забудете мене, я ніколи не залишаю.

р.

15.00 р. «Друга увага і турбота про інших робить велику різницю. й

16.00 р. «День без друга – це каштан без крапель меду в ньому. й

17.00 р. «Любов забирає декілька кроків назад ... для того, щоб дати шлях до щастя того, що ви любите. й

18 років Мій улюблений день, який я провів з вами, тому сьогодні мій улюблений день.

19.00 р. "Як я щасливий, що я маю щось, що робить мене важко, кажучи, добре. й

Такі вирощені і мудрі думки з такого маленького ведмедя! Поділіться цими простими правдами з друзями.

Новини.distractify.com/culture/winnie-the-pooh