Це найбільш шикарні слова про жінку, яку я коли-небудь чув. Браво!

Жінки ... Вони найбільш таємничі і непередбачувані істоти на землі. Тільки чоловік у любові може писати так красиво про них.

Фото: СвадбаВідео

Вони сплять в наших футболках і вони виглядають дуже смішно. Вони люблять поцікавитися без слів. Збираються протягом двох годин, а потім скажуть: "Ви бачите, я швидко сьогодні."

Вони люблять, коли одягаємо шкарпетки на ногах. Вони не знають, як боротися, але вони завжди відчувають себе безпечно. Вони просять нам, який колір фарбувати свої нігті.

Вони здатні закохатися від масажу в самий невідповідний час. Вони люблять це, коли ми прасуємо їх волосся. Ми знаємо, що це круто для нас.

Коли вони знаходяться в руках, кажуть: «Я важко». Вони кричать, і вони дроїться, якщо ми зберігаємо спокій в цій точці. Скандалісти - це п'ятдесят.

Вони люблять, коли ми купуємо одяг. Ми пам'ятаємо, коли це буде 147 днів з нашої зустрічі. Ми завжди хочемо, щоб нам було якомога більше 5 хвилин після бою.

Вони люблять, коли ми очищаємо квартиру, миємо посуд і варимо вечерю. Ми завжди чекаємо на нас. Вони люблять каву в ліжку і душу разом. Вони захоплюють нас і закривають очі, коли вони дивляться фільми жахів.

Вони завжди приймають ванну тільки з піною. Продається навколо квартири в трусиках і футболці, погладжуючи їх волосся, стрибаючи і співати в гребінці, коли ніхто не бачить.

Іноді вони не забирають телефон, а потім скажуть, що вони гасять або не чують. Вони не можуть жити без фена і праска, щоб випрямити їх волосся.

Вони знають, що ми не можемо зробити це без них. Вони Дякую.

Золоті слова. Подбайте про вашу жінку! Люблю її, і нехай. Поділіться цими чудовими думками з іншими.

через igenno cc