25 заборонених фото Північної Кореї Ви ніколи не бачите, що знову!

За останній візит до Північної Кореї були взяті фотограф Еріка Лаффорга. Останнім є те, що після їх публікації Еріка забороняється від в'їзду в країну. Займав ці фотографії під час екскурсій з державно-затвердженими гідами, які попросили його видалити фотографії. Але Лаффоргія чинить заборону і розмістила фото на громадськість.

Його єдина мета – показати світ, що люди цієї країни не є безглуздими роботами, але нещасливими людьми. Ну він зробив його.

Північнокорейська армія є однією з найбільших у світі. Але найчастіше солдати повинні взяти на себе чоловічу роботу, ніж зброя.

«Влади, які приймають її, коли люди збираються, як це. Навіть коли я пояснив їм, що бідність була всюди, вони все ще завадили мене з захоплення цих картин. й

Діти, що працюють в полях. "Життя жорстоке в багатьох місцях Північної Кореї, далеко від західних стандартів", - розповідає фотограф.

,00 Р

Неправомірна в Північній Кореї для фотографування всіх, хто страждає на неправильне харчування, як це людина.

154244р.

Або цей хлопчик...

Також забороняється фотографувати погано одягнені люди.

р.

Грибні діти підбирають кукурудзу.

Р

Не дозволяйте фотографіям військових.

Вони не люблять показати свою армію.

Зйомки в демілітаризованій зоні (міжнародна Північна і Південна Корея) легко, але якщо ви занадто близько до солдатів, вони зупинять вас.

Також заборонено фотографування солдатів на канікулах у Північній Кореї.

Тільки дельфіни можна фотографувати. Але не військові.

"Ця картина, безумовно, допомогла мені бути відданим з країни", - каже Лаффорга. Північнокорейські органи захоплюють фотографії своїх солдатів.

У сільських ділянках досить часто зустрічаються люди, які купують в річці.

Риболовля поширена в селах. Це хороший спосіб отримати свіжі продукти, де це дуже рідко.

«Моя камера була конфіскована при прийомі автобуса в Чеонгжин, район, що страждає від голоду. Коли я бачив людей на вулицях, я розумію, чому.

Керівництво Еріка мав видалити це фото, так як багато хто б подумав чоловіка на пляжі був мертвий. Але він живий.

«У Каесонгі, біля демілітаризованої зони, туристи живуть в готельному комплексі, побудованому з старих будинків. Доповідачі кажуть, що все ж зовні. Ні, що не вірно.

, Україна

Північні корейськи повинні їсти траву - як правило, такі фото наконечники найбільш поширені.

«Люди йдуть в село для громадського сервісу. У зв'язку з тим, що ми вважаємо, що вони є доказами вимушеної праці. й

Прогулянка минулими цими будівлями, керівництво попросили мене не знімати з флешкою. Офіційна причина «не страшних людей». й

Повідомляючи, що кожен подумав, що це було бездомним. Ерік називає їх параноїдом.

Владики говорять про фотографії посміхаючих людей, які стоять під портретами лідерів країни.

доб.

«Хто є більше і більше автомобілів у Пйонян, звичайні люди ще не використовуються для них. Діти продовжують грати в середину дороги, якщо вони не помітили автомобілі, що проходять. й

р.

У двох супермаркетах Pyongyang ви знайдете всі види їжі та напоїв. У них навіть є Єванська вода, але тільки елітна заварка тут.

Я думаю, що кожен з нас повинен оцінити те, що ми маємо. Ці образи рясно драматичні і викликають відмінні відчуття для людей, які живуть в Південній Кореї. Поділіться цими фотографіями з іншими, тому що ми заслуговуємо кращого!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8