788
Щасливі пари роблять це щодня. Вивчіть секрет ідеального спілкування!
Коли мова йде про те, як підтримувати ідеальні відносини з вашим партнером, краще взяти поради приправних пар. До 20 речей, які різні пари з усього світу роблять, стверджують, що це допомагає їм підтримувати гармонію в сім'ї. Деякі з них абсолютно дивовижні!
Прийміть його рушником, а в той час як він душ, це зробити.
«Весь час кохана людина йде в душ, я вкрасив її рушником і кладаю його на рушник тепліше. Коли справа виходить, вона прогрівається, загортаючи її в теплі рушники і залиште. й
Не скажеш: "Я бачу," скажімо: "Чому ти."
«Коли ви звикли бути фольгою, людина фокусується на ній. Повернувшись, висловіть свою вдячність за те, що ваша половинка була такою, щоб ви могли пробачити і забути все. й
Почне більше часу вранці, навіть якщо ви повинні спати менше.
Моя половинка прокинулася в 5.30 ранку і я отримую з ним. Я зроблю сніданк, зробивши ліжко. Це дає нам 5 годин більше часу, щоб провести разом на тиждень. Це найяскравіші моменти дня. й
Зніміть її, поки вона не дивиться, і поверніть на день.
«Я завжди знаходжу, коли вона не бачить, а потім надішліть її картину. Це те, як я висловлюю свою любов до неї, сім'ї та моїх дітей.
Танець з нею.
«Я танець з нею. Не завжди в натовпі місць. Іноді, коли ми готуємо, іноді так само, як. Вона любить це божевільно.
р.
Зробіть список того, що ваш партнер любить і іноді здивує сюрпризи.
«Від часу до часу я слухав його у улюблених речах. Трохи змін, це приємно!
Варіть зубну щітку щоденно.
"Все я даю паста з труби на її щітку. Я бачу, що я думаю про неї, і вона любить її. Я отримав цю ідею з мого батька. Він зробив так 38 років. й
3610Р. 4200Р.
Композиція "5 хвилин в голці."
«Весь день ми уявляємо себе в голці, відокремлюємо зі світу. Ми говоримо про хорошу і погану всю добу. Тільки 5 хвилин на день для двох, але це найцінніші хвилини. й
Подаруйте один одному дешеві подарунки.
«Я часто купую дівчину щось невелике і недорого. Вона любить такі подарунки. Найголовніше - увага.
р.
Побудувати бойову коробку.
«Що ми боїмося, я знаходжу з цієї коробки. Ось так багато теплих слів! Після того, як одягаємо відразу. й
Якщо це особливе, купіть другу пару і здивуйте свою другу половинку, коли попередню річ зношує.
«Дуже звикли носити гумові черевики, які дуже люблять. Звісно, пара вже не була в магазині. Вона купила інших, які вона також сподобалося. Я відразу купив ще одну пару. Після 2 років її черевики зношені. А потім я дав її цю пару. Вона була тривати!
Дражнити один одного.
Я показав, що дівчина не зустрілася з нею в аеропорту і дайте їй таксі. Тим часом він змінився в костюм і зробив напис з її назвою, якби я був представником служби аеропорту. У нас добре сміється. й
Залиште ноти один одному.
«Ми маємо абсолютно різні графіки роботи. Але ми завжди залишаємо ноти один одному, і це дуже підтягуючи."
Запрошення батьків на вечерю.
«Це чудово для зміцнення відносин, коли у вас є вечеря і обговорення того, як день пройшов. й
Сакрий щось незначне.
«Ми хочемо вирішити судоку. Але я завжди роблю це на лівому, хоча ми обидва правого боку. й
Відпочинок разом.
Іноді це краще, ніж робити щось разом.
Готуємо разом.
«Весь вечір ми готуємо разом. Це приносить нам енергію. й
Увімкніть свій телефон, коли ви з'їдете разом.
«У мене є зайнятий графік, але коли ми їдемо разом, ми звернулися до неї. й
Залишити коментар
«Я завжди залишаю свій останній десерт. Дуже щаслива. й
Якщо ви не розуміли, це зробити.
«Я зроблю своє ліжко щодня. Не те, що я люблю це, але це не важко для мене. Я знаю, що для мене мій одноліток дуже багато речей, і це робить його теплою. й
Не дуже приємні сімейні традиції? Поділитися з вами
пульпітастика.com/24-real-life-habits-actual-couples/
Прийміть його рушником, а в той час як він душ, це зробити.
«Весь час кохана людина йде в душ, я вкрасив її рушником і кладаю його на рушник тепліше. Коли справа виходить, вона прогрівається, загортаючи її в теплі рушники і залиште. й
Не скажеш: "Я бачу," скажімо: "Чому ти."
«Коли ви звикли бути фольгою, людина фокусується на ній. Повернувшись, висловіть свою вдячність за те, що ваша половинка була такою, щоб ви могли пробачити і забути все. й
Почне більше часу вранці, навіть якщо ви повинні спати менше.
Моя половинка прокинулася в 5.30 ранку і я отримую з ним. Я зроблю сніданк, зробивши ліжко. Це дає нам 5 годин більше часу, щоб провести разом на тиждень. Це найяскравіші моменти дня. й
Зніміть її, поки вона не дивиться, і поверніть на день.
«Я завжди знаходжу, коли вона не бачить, а потім надішліть її картину. Це те, як я висловлюю свою любов до неї, сім'ї та моїх дітей.
Танець з нею.
«Я танець з нею. Не завжди в натовпі місць. Іноді, коли ми готуємо, іноді так само, як. Вона любить це божевільно.
р.
Зробіть список того, що ваш партнер любить і іноді здивує сюрпризи.
«Від часу до часу я слухав його у улюблених речах. Трохи змін, це приємно!
Варіть зубну щітку щоденно.
"Все я даю паста з труби на її щітку. Я бачу, що я думаю про неї, і вона любить її. Я отримав цю ідею з мого батька. Він зробив так 38 років. й
3610Р. 4200Р.
Композиція "5 хвилин в голці."
«Весь день ми уявляємо себе в голці, відокремлюємо зі світу. Ми говоримо про хорошу і погану всю добу. Тільки 5 хвилин на день для двох, але це найцінніші хвилини. й
Подаруйте один одному дешеві подарунки.
«Я часто купую дівчину щось невелике і недорого. Вона любить такі подарунки. Найголовніше - увага.
р.
Побудувати бойову коробку.
«Що ми боїмося, я знаходжу з цієї коробки. Ось так багато теплих слів! Після того, як одягаємо відразу. й
Якщо це особливе, купіть другу пару і здивуйте свою другу половинку, коли попередню річ зношує.
«Дуже звикли носити гумові черевики, які дуже люблять. Звісно, пара вже не була в магазині. Вона купила інших, які вона також сподобалося. Я відразу купив ще одну пару. Після 2 років її черевики зношені. А потім я дав її цю пару. Вона була тривати!
Дражнити один одного.
Я показав, що дівчина не зустрілася з нею в аеропорту і дайте їй таксі. Тим часом він змінився в костюм і зробив напис з її назвою, якби я був представником служби аеропорту. У нас добре сміється. й
Залиште ноти один одному.
«Ми маємо абсолютно різні графіки роботи. Але ми завжди залишаємо ноти один одному, і це дуже підтягуючи."
Запрошення батьків на вечерю.
«Це чудово для зміцнення відносин, коли у вас є вечеря і обговорення того, як день пройшов. й
Сакрий щось незначне.
«Ми хочемо вирішити судоку. Але я завжди роблю це на лівому, хоча ми обидва правого боку. й
Відпочинок разом.
Іноді це краще, ніж робити щось разом.
Готуємо разом.
«Весь вечір ми готуємо разом. Це приносить нам енергію. й
Увімкніть свій телефон, коли ви з'їдете разом.
«У мене є зайнятий графік, але коли ми їдемо разом, ми звернулися до неї. й
Залишити коментар
«Я завжди залишаю свій останній десерт. Дуже щаслива. й
Якщо ви не розуміли, це зробити.
«Я зроблю своє ліжко щодня. Не те, що я люблю це, але це не важко для мене. Я знаю, що для мене мій одноліток дуже багато речей, і це робить його теплою. й
Не дуже приємні сімейні традиції? Поділитися з вами
пульпітастика.com/24-real-life-habits-actual-couples/
Цей талановитий лідер не може бути обурений. Немає очікуваного такого сюрпризу!
Ці нереальні люди довели, що нічого неможливо. Я соромлюся свого духу!