Щасливі пари роблять це щодня. Вивчіть секрет ідеального спілкування!

Коли мова йде про те, як підтримувати ідеальні відносини з вашим партнером, краще взяти поради приправних пар. До 20 речей, які різні пари з усього світу роблять, стверджують, що це допомагає їм підтримувати гармонію в сім'ї. Деякі з них абсолютно дивовижні!

Прийміть його рушником, а в той час як він душ, це зробити.

«Весь час кохана людина йде в душ, я вкрасив її рушником і кладаю його на рушник тепліше. Коли справа виходить, вона прогрівається, загортаючи її в теплі рушники і залиште. й

Не скажеш: "Я бачу," скажімо: "Чому ти."

«Коли ви звикли бути фольгою, людина фокусується на ній. Повернувшись, висловіть свою вдячність за те, що ваша половинка була такою, щоб ви могли пробачити і забути все. й

Почне більше часу вранці, навіть якщо ви повинні спати менше.

Моя половинка прокинулася в 5.30 ранку і я отримую з ним. Я зроблю сніданк, зробивши ліжко. Це дає нам 5 годин більше часу, щоб провести разом на тиждень. Це найяскравіші моменти дня. й

Зніміть її, поки вона не дивиться, і поверніть на день.

«Я завжди знаходжу, коли вона не бачить, а потім надішліть її картину. Це те, як я висловлюю свою любов до неї, сім'ї та моїх дітей.

Танець з нею.

«Я танець з нею. Не завжди в натовпі місць. Іноді, коли ми готуємо, іноді так само, як. Вона любить це божевільно.

Щасливі пари роблять це щодня. Вивчіть секрет ідеального спілкування! р.

Зробіть список того, що ваш партнер любить і іноді здивує сюрпризи.

«Від часу до часу я слухав його у улюблених речах. Трохи змін, це приємно!

Варіть зубну щітку щоденно.

"Все я даю паста з труби на її щітку. Я бачу, що я думаю про неї, і вона любить її. Я отримав цю ідею з мого батька. Він зробив так 38 років. й

3610Р. 4200Р.

Композиція "5 хвилин в голці."

«Весь день ми уявляємо себе в голці, відокремлюємо зі світу. Ми говоримо про хорошу і погану всю добу. Тільки 5 хвилин на день для двох, але це найцінніші хвилини. й

Подаруйте один одному дешеві подарунки.

«Я часто купую дівчину щось невелике і недорого. Вона любить такі подарунки. Найголовніше - увага.

Щасливі пари роблять це щодня. Вивчіть секрет ідеального спілкування! р.

Побудувати бойову коробку.

«Що ми боїмося, я знаходжу з цієї коробки. Ось так багато теплих слів! Після того, як одягаємо відразу. й

Якщо це особливе, купіть другу пару і здивуйте свою другу половинку, коли попередню річ зношує.

«Дуже звикли носити гумові черевики, які дуже люблять. Звісно, пара вже не була в магазині. Вона купила інших, які вона також сподобалося. Я відразу купив ще одну пару. Після 2 років її черевики зношені. А потім я дав її цю пару. Вона була тривати!

Дражнити один одного.

Я показав, що дівчина не зустрілася з нею в аеропорту і дайте їй таксі. Тим часом він змінився в костюм і зробив напис з її назвою, якби я був представником служби аеропорту. У нас добре сміється. й

Залиште ноти один одному.

«Ми маємо абсолютно різні графіки роботи. Але ми завжди залишаємо ноти один одному, і це дуже підтягуючи."

Запрошення батьків на вечерю.

«Це чудово для зміцнення відносин, коли у вас є вечеря і обговорення того, як день пройшов. й

Сакрий щось незначне.

«Ми хочемо вирішити судоку. Але я завжди роблю це на лівому, хоча ми обидва правого боку. й

Відпочинок разом.

Іноді це краще, ніж робити щось разом.

Готуємо разом.

«Весь вечір ми готуємо разом. Це приносить нам енергію. й

Увімкніть свій телефон, коли ви з'їдете разом.

«У мене є зайнятий графік, але коли ми їдемо разом, ми звернулися до неї. й

Залишити коментар

«Я завжди залишаю свій останній десерт. Дуже щаслива. й

Якщо ви не розуміли, це зробити.

«Я зроблю своє ліжко щодня. Не те, що я люблю це, але це не важко для мене. Я знаю, що для мене мій одноліток дуже багато речей, і це робить його теплою. й

Не дуже приємні сімейні традиції? Поділитися з вами

пульпітастика.com/24-real-life-habits-actual-couples/