448
За сім років він фотографував себе щодня. Дивовижний результат!
2,713 selfies в сім років: З Канади захопив процес вирощування, фотографуючи себе щодня протягом семи років поспіль.
Nineteen-річний Hugo Cornelius почав фотографувати себе з камерою ноутбука у віці 12 років. Він не думав, що він робить його довго.
В результаті було відео, що студент опублікував на YouTube. У кілька тижнів відео набув більше чотирьох мільйонів переглядів.
В жодному з картинок хлопець посміхається. На його думку, можна краще стежити, як змінюється обличчя.
Хуго не хоче зупинитися. Він планує продовжити фотографію до смерті. Коли я вмираю, моя сім'я займе останню фото і додайте її до відео.
Це досить незвичайне хобі. Поділитися з друзями
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Nineteen-річний Hugo Cornelius почав фотографувати себе з камерою ноутбука у віці 12 років. Він не думав, що він робить його довго.
В результаті було відео, що студент опублікував на YouTube. У кілька тижнів відео набув більше чотирьох мільйонів переглядів.
В жодному з картинок хлопець посміхається. На його думку, можна краще стежити, як змінюється обличчя.
Хуго не хоче зупинитися. Він планує продовжити фотографію до смерті. Коли я вмираю, моя сім'я займе останню фото і додайте її до відео.
Це досить незвичайне хобі. Поділитися з друзями
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Великі котирування від маленьких дітей. Ви дізнаєтеся з вашого крісла, коли ви читаєте, що вони сказали!
Найоригінальніші дизайни будинків в самих несподіваних місцях.