Цей дідусь подарує багато молодих людей, які починаються. Найстимальніший пансіонат в Берліні!

Важко, кожен з нас почув, що вік повинен розглядатися тільки як номер і більше. Ми не завжди досягнемо успіху. Але героя сучасного матеріалу вдалося впоратися з ним. Так, його ім'я - Gunther Krabenhoft. Він живе в Берліні і приховує свій вік. Одні місцеві газети навіть написав, що він був 104 роки, але він сам заперечив цю інформацію, і багато хто вважає, що його дідусь близько 70 років. Але він прийшов до нашої уваги не через роки, але через те, що вважається наймоднішим пенсіонером німецької столиці. Зброя все ще віддає перевагу затягувати штани, куртки, шапки і метелики. Однак він не змінює стиль навіть коли він йде на прогулянку. У будь-якому випадку, побачимо цей стиль разом.

Я був дуже дивним, як старий він був. . й

Не часто зустрічаються такі молоді.

1213675

Шукаю його, настрій піднімається!

Велике почуття смаку.

р.

Неприємні запахи деяких позитивних і юнаків. . й

Рука!

Без слів!

5793.06 км

Я не думаю, що тут потрібні додаткові коментарі. Цей дід подарує головки молодим, за який він був відслужений і похвалився. Якщо ви погоджуєтесь з мною, то поділіть цей матеріал з друзями, дайте їм також отримувати порцію позитивних емоцій від цієї життєрадісної модниці!

через igenno cc