Огляд енергії DEXP: флагманський смартфон з рекордом 5,000m Функція акумулятора та Power Bank

Як правило, смартфони з потужними батареями не відрізняються особливо чудовими характеристиками: це досить непоказні, товсті і вагові пристрої з залізом початкового рівня. Про такі пристрої і говорять нічого – звичайні моделі середнього класу (або навіть початкового рівня), крім одного чіпа – потужної батареї. Тим не менш, деякі «довго гри» смартфони все ще встигають виділятися з бідної сірої маси. Наприклад, герой сучасного матеріалу DEXP Ixion Energy. Справа в тому, що ця модель може називатися флагманом. Пристрій оснащений 5-дюймовим Full HD-екраном з захистом від Gorilla Glass 3 (США), швидким восьмиядерним процесором, дуже високоякісною 13-мегапіксельною камерою від Sony та потужним акумулятором 5,000 мАг. Це, власне, запис на ринок, крім іншої моделі з того ж DEXP: Ixion ML2 5 " з акумулятором 5 200 мАг.

В той же час, DEXP Ixion Energy має привабливий дизайн і порівняно невелику товщину всього 10 мм. Будь-який час, ласкаво просимо до кіт.

Технічні характеристики Показати
5 дюймів, 1920 x 1080 пікселів, IPS + OGS, Gorilla Glass 3 (США)
Процесор
MediaTek MT6592T, 8 ядер, 2GHz
Відео ядро
Мали-450МП4
Проксимус
2 ГБ
Вбудована пам'ять
16ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSDHC до 64 ГБ
Операційна система
English, Українська, Français...
Камери
Головна – 13 МП (Соній Exmor IMX214), передній – 5 МП
Порти
microUSB, аудіовихід 3,5 мм
Інтерфейси бездротові
Bluetooth, WiFi, GPS, 3G
Кількість SIM-карт
2,2 км
Акумулятори
5000 мАг
Розміри, вага
145 х 73 х 10 мм, 160 г
Ціна.
14,990 рублів
Коротко про бренд DEXP
Компанія DEXP входить до холдингу DNS. Він також включає в себе мережу DNS, де смартфони DEXP в основному продаються. Мережа DNS налічує 1 200 магазинів в 420 містах Росії. Смартфони DEXP продаються практично без звичайних роздрібних ланцюгів обману, тому вони дешевше, ніж конкуренти з схожими плямами інтересу до 15-20. Бренд DEXP на ринку з 1998 року. Зараз у своєму портфоліо є смартфони, планшети, телевізори, ноутбуки, ПК та комп'ютерні периферії – понад 20 категорій пристроїв та аксесуарів. Я думаю, що найцікавіші смартфони, особливо смартфони з потужними батареями. DEXP має 10 грандіозних. DEXP Ixion Energy є флагманом цієї довгої лінії. Це гріх, як кажуть, не тестувати.

Комплекти
DEXP Іксіон Енергетика йде в коробку звичайного розміру - це про те, що і більшість смартфонів. Упаковка прикрашена корпоративними кольорами DEXP: чорно-синій. Картон щільний, тому не можна турбуватися про те, що пристрій буде пошкоджений при перевезенні.

Для конфігурації дещо ширше інших моделей лінії DEXP Ixion. У цій лінії, до речі, як і 10 пристроїв з великими батареями. Це єдиний на російському ринку. Деталі, наприклад, в цьому збірнику

Таким чином, у ящику є сам смартфон, зарядний пристрій (складається з мережі та кабелю USB-microUSB), кабель OTG (для підключення пристроїв з інтерфейсом USB до смартфона), високоякісний силіконовий чохол, захисна плівка на екрані, інструкція користувача та гарантійна карта. В цілому є все необхідне, і навіть трохи більше. Так само, як і для інших смартфонів, коштує близько 1000 рублів в роздрібній торгівлі, і в разі DEXP Ixion Energy, вона доступна безкоштовно. Трохи змін, що приємно.

Я додаю, що OTG кабель дозволяє не тільки підключити інші пристрої до DEXP Ixion Energy, але і перезаряджувати їх. Так само смартфони, планшети, гравці і так на списку. В принципі це досить логічно, враховуючи потужну акумулятор смартфона – 5000 мАг.

Про нас
Як я сказав, що DEXP Ixion Energy не виглядає масивно і розумно, на відміну від великої більшості смартфонів. Пристрій має про однакові розміри, як звичайні (без потужних акумуляторів) 5-дюймовий Android фони: 145 x 73 x 10 мм, 160 г.

DEXP Ixion Energy дуже приваблива. Пробіг бюджету, який помітний в інших (червоних) довгограючих смартфонах DEXP, тут і в очах. Задня панель пристрою виготовлена з пластику, вона підстрижена під шкірою з імітацією стібка по периметру. Щось схоже можна побачити в деяких смартфонах і планшетах Samsung. Кінці DEXP Ixion Energy оточені срібною рамою.

Задня частина DEXP Ixion Energy має основну камеру, світлодіодне спалах, логотип бренду та слот, під яким приховує мультимедійний динамік. Його обсяг досить високий, але не відрізняється особливою чистотою звуку. Ви не можете назвати його хрящі, хоча.

Над екраном є розмовний динамік, передня камера і два датчики: легкий і безпосередній близькості. На екрані, який я вважаю перевагою. Кнопки розташовуються в нижній частині передньої панелі і не знімаються корисною зоною дисплея.

р.

На верхньому кінці пристрою є мікро USB-порт, а також роз'єм 3,5 мм для навушників або дротового гарнітура.

Кнопка подвійного об'єму розташована на правому кінці DEXP Ixion Energy і кнопка живлення зліва. Як правило, у смартфонах все навпаки, але ось кнопки з якихось причин вирішили «мірор». Чому я не знаю. Тим не менш, ви звикли до цього місця. І ще один момент, цей час позитивний: ключі злегка протріть від тіла, щоб вони легко почувалися. Кнопки мають чіткий штрих і випромінюють характерний клацання при натисканні.

1510340

Габаритний зображення

Під задньою кришкою є слоти SIM-карти, флешки MicroSD і, звичайно, гігантський 5,000m Ах акумулятор. До речі, це незнімний, який є очевидним недоліком.

Нарешті, я зауважлю високу якість енергозбірки DEXP. Всі частини тіла щільно регульовані один до одного. На пластику немає великих шишок, не нерівних з'єднань або лопців. Коли гвинтові муфти (з розумними зусиллями, звичайно) гаджет не випромінює креки і не висвітлює підсвічування, а при натисканні на задню панель, останній не згинається до акумулятора. В цілому відчувається досить гідний рівень якості будівництва.

Екран.
Дисплей DEXP Іксіон За приємним враженням немає нічого скаржаться. Смартфон використовує 5-дюймовий IPS + OGS матрицю з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів. Зображення чітке, ви не побачите ніяких індивідуальних пікселів навіть при вивченні картинки детально. Суддя за себе: щільність точок на дюйм 441 ppi.

За допомогою решти параметрів екрана DEXP Ixion Energy також можна замовити. Завдяки технології OGS (без повітропроводів між компонентами дисплея), зображення, схоже, лягає на дуже поверхні передньої панелі смартфона. І технологія IPS забезпечує широкі кути огляду, природне відтворення кольору і гідний запас яскравості. Екран насправді хороший, він приємно не тільки переглядати сайти або грати, але і дивитися фотографії і відео.

Захищає дисплей DEXP Ixion Energy American Glass Corning Gorilla Glass 3 з високоякісним олеофобічним покриттям. Так ті рідкісні відбитки, які з'являються на ньому, легко стираються практично будь-якою тканиною або просто сухою долонею.

Тут я додаю, що дисплей DEXP Ixion Energy ємнісний дотик з «мульти-тушем». Екран може обробляти до 10 одночасних кліків, які я ніколи не бачив у смартфонах російських місцевих брендів (зазвичай вони мають або 5 або 2 на всіх). Хоча, щоб бути чесним, я не можу уявити ситуацію, де я повинен натиснути дисплей з десятьма пальцями одночасно.

Операційна система
English, Українська, Français... Це, мабуть, мінус: Я хотів 5,0, але є також 5.1. Я не скажу, що 4.4.2 став застарілим, але я так звикла до дизайну матеріалу, що попередні версії «робота» з інтерфейсами попереднього покоління важко сприймати.

Інтерфейс операційної системи виглядає стандартно: той факт, що розробники DEXP Ixion Energy не зробили ніяких змін до неї і вирішили не використовувати стартерів або оболонок.

1719646

7636254

639190

З попередньо встановлених додатків можна відзначити зручний "редер" FBReader, навігаційна програма "2GIS", ліхтарик, мобільні послуги від "Яндекс" та інших.

р.

Апаратна платформа
DEXP Ixion Energy заснована на чіпсеті MediaTek MT6592T, який включає в себе вісім-ядерний процесор Cortex-A7 (всі ядра можуть працювати одночасно) з частотою годинника до 2 ГГц та акселератором графіки Mali-450MP4. Також передбачено 2 ГБ оперативної пам'яті. Не варто сказати, що з такою праскою на борту смартфон працює дуже швидко. Так, МТ6592Т вже є розчином попереднього покоління, але він не став слабким.

Я не отримав DEXP Ixion Energy думати про це. Пристрій швидко запускає будь-які додатки. Він обертається відео навіть в 4K роздільній здатності і дозволяє встановити максимальні налаштування графіки в сучасних тривимірних іграх. Останній йде без проблем. Щоб підтвердити мої слова, я пропоную кілька скріншотів з ігор, а також результати випробувань продуктивності.

По суті, бендикти:

р.

Насправді, іграшки:

р.

16 ГБ вбудованої пам'яті надається для установки додатків і зберігання інформації. Для комфортного використання смартфона достатньо. Тим не менш, розробники також обладнані гаджетом для карт пам'яті (формат microSD). Підтримуються флеш-накопичувачі до 64 ГБ.

Також варто відзначити наявність Wi-Fi, Bluetooth та GPS-модулів. Всі вони працюють правильно, під час тестування я не знайшов ніяких проблем. Навіть GPS працює нормально. Що не завжди у випадку з смартфонами на чіпсетах MediaTek, відомі для бродіння навігації.

ДЕКСП Іксіон Енергетика належить до класу «дві-сімоні», тобто підтримує роботу двох SIM-карт. Що стосується радіомодулю, то це один у смартфоні (як у більшості «дві-симоні» на Андроїд). Це, під час розмови на одній картці, другий за межами зони доступу, і обидві SIM-карти активні в режимі очікування. Якість спілкування... Ну і звичайна якість. Не гірше ніде. Я не маю проблем з дзвінками або отримувати їх.

Автономна робота
Одна зарядка акумулятора DEXP Ixion Energy досить близько 4 днів роботи смартфона в нормальному режимі. Нагадаємо, гаджет оснащений незнімним акумулятором на 5000 мАг. Для конкретних завдань пристрій показали наступні результати:

Інтернет-серфінг – 11-12 годин;
- перегляд відео в HD роздільній здатності - 10-11 годин;
Сучасні ігри – більше 7 годин.

Я думаю, що це дуже хороший показник, особливо враховуючи потужні 8-ядерні «iron» і Full HD-екран. Крім того, не забувайте, що від DEXP Ixion Energy ви можете перезаряджати інші пристрої, для цього OTG-кабель поєднується з смартфоном.

Камера.
DEXP Ixion Energy оснащений 13-мегапіксельною камерою від японської Sony – Exmor IMX214. Автофокус, звичайно, там і швидко. Головною камерою є висока якість фото - Я навіть не чекав бачити такі результати у випадку смартфона з локального бренду (затискається).

Габаритний зображення

Передня камера DEXP Ixion Energy має роздільну здатність 5 МП і здатний впоратися не тільки з відеодзвінками, але і з самопортретами. Я бачу, я не маю ніяких прикладів, я муч.

Висновок
Чи працює флагманська робота DEXP? Так, з нотами, як кажуть вони. Не найсвіжіші, але потужні. English, Українська, Français... Однак, я особисто погоджуюсь з цими недоліками, якщо ви думаєте про акумулятор стільки, скільки 5,000 мАг, що забезпечує реальність до 4 днів реального повноцінного автономного. Я завжди вірю, що вегетативний є більш важливим, ніж інші бункери. DEXP Ixion Energy не має проблем з автономною системою. І я знаю дивні товари, які виробляють 5-дюймовий смартфон з Full HD і MT6592T, а також з акумуляторами 2,200 мАг (наприклад, Highscreen Hercules). Це смішно! DEXP Ixion Energy не викликає ніяких сміхів, крім поваги. Якщо ви берете акумулятор з кронштейнів, ми отримуємо вже якісний приємний пристрій. З чистою камерою (Sony, Japan) та екранним покриттям (Gorilla Glass 3, США). Якщо я не був вентилятором iOS, і я не чекав iPhone 6s, я, ймовірно, хотів би. Його 14 990 рублів ДЕКСП дуже варто.

Джерело: geektimes.ru/company/dexp/blog/261288/