Я поставив чоловіка першим. Саме тому моя сім'я щаслива.

До того, як у мене були діти своєї справи, я уявляв, що я б був досконалою матір'ю і спадкоємницею кращих якостей кіногероїнових матерів усього часу. Я знав, звичайно, що я малоймовірно зміг приготувати вечерю з нуля, як більшість з них роблять.

Але коли мій чоловік і я зробив Baby One в 2009 році, я раптом почав встановити більш реалістичні цілі. Тому що я зрозумів, що не існує можливості для мети, якщо це незбережена. Не сумніваюся, я хотів бути найкращою мамою, що я можу, але я не хочу повністю зникнути у дітей і, як наслідок, відійти від чоловіка або забути про себе. Я хотів би вдарити баланс між моїми очікуваннями і об'єктивною реальністю. Але в результаті я зіткнувся з вимогами, що суспільство та інші мами, зроблені на мене.

Щоб оскаржити нездорові поняття материнства і роль жінок в суспільстві є основною метою статті «Пошук чоловіка першим». У статті Доти відкрито стани, які її чоловік є одним пріоритетом в її житті:

«Я розумію різницю між невідповідністю в шлюбі і нерозривним зв'язком між матір'ю і дитиною, я все одно вирішив розглянути те, що я і моя сім'я в цілому може отримати з деякими пріоритетами». Я розумію, що поставляю чоловіка першим знизить ймовірність розлучення і підвищить ймовірність того, що наші діти будуть щасливо жити в повній родині. й

Коли я прочитав цей прохід, я погодився і недбалий мовно. Я не хочу робити це самостійно. Не сумнівайтеся, романтична вечеря з чоловіком або зборами з друзями допоможе вам зробити виписку і з новою силою, щоб почати підняти дитину.

Якщо дитина є єдиною причиною, яку ви живете, ваші діти, безсумнівно, виростуть себе. Але якщо ви віддаєте перевагу своєму дружині, то ви навчите дітей поважати себе, батько, мати і незнайомці. Побачити, як батьки люблять один одного, дитина дізнається про любов, терпіння і співчуття для інших. Я нічого не бачу про це. Це досить ефективний метод освіти.

Я не говорю вас і чоловіка, наприклад, візьміть найближчий рейс до Парижа на свято, поки ваша дитина на сцені і отримайте сертифікат. Але чому б не відправляти дітей до Бабця на ніч? Це не зробить вас поганим батьком.

Зацікавити дружину, закохувати дітей і робити час для себе. Все це може співати гармонійно в здоровому шлюбі і щасливій родині. Я продовжую ставити чоловіка і я зв’язаюся з дітьми. Як батьки, ми хочемо зібрати здорові і щасливі діти і забезпечити їх краще майбутнє. Якщо мама і тато любов один одному, то їхня дитина буде жити в миру і любові.

Дуже важливо налаштувати правильні пріоритети в житті, зробити вас і сім'ю щасливою. Поділитися цією важливою інформацією з іншими.

Прикраси

Категории

Смотрите также

Новое и интересное