Про нас Найпопулярніші відеокарти для Вересень 1.

Перший дзвінок – це свято для всіх. Спеціально для тих, хто не в школі. Для першокласників, День знань, швидше за все, є причиною для радості. Що не можна сказати про досвідчених учнів старших класів і все ще не відновлюються після останнього навчального року. Не сумнівайтеся, 1 вересня також є час непланованих і смішних делікатесів. Ну, особливо для школярів, вчителів і всіх, хто хоче запам'ятати минуле, я зробив вибір найщасливіших шкільних моментів за 1 вересня.

Послухайте дівчину, подивіться на хлопчика. тріумф слави для молодого танцюриста. Все забули, що дівчина була співати.

Відео: YouTube

Недбалий веселощі! Цей молодий чоловік більше не знає, що робити в школі.

1 вересня – свято для батьків, онуків, адже їхня дитина остаточно вирушила до школи. Доброго дня!

На першому дзвінку все завжди йде неправильно.

Що він має сніг, що знає, що його школа і дощ заливають, якщо він хоче весело провести час. Не ускладнено перший сортувальник.

Я не думаю, що ви можете фольгати, що дівчина! З 1-го класу розуміє суть важкого шкільного життя. Для неї, 1 вересня, безумовно, не є підставою для задоволення.

11 років максимальної безпеки або задоволення? Ви не пропустили школи в будь-який час!

З Днем знань Поділіться цими смішними відео з друзями.

через igenno cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное