Це шкільний час. Уроки, домашня робота, шкільні форми ... Студенти неодмінно не хвилюються, особливо пам'ятають яскраві літні свята. Але є ті, хто наполегливий у школі, незважаючи на всі перешкоди. Іноді вступає в школу може коштувати когось свого життя.
Я пишу вам, щоб побачити, які діти йдуть до кожного дня, щоб дізнатися. Ці фотографії дають мені goosebumps.
5-годинна прогулянка до школи в Гулу, Китай. Фото: Сіпа Новини
Студенти вирушають небезпечні дерев'яні сходи в с. Жаван, Південь Китай. 5 999 р.
Фотографія: Imaginachina/Rex Особливості
Дитяча поїздка в школу-інтернат через Гімалаї. р.
Фото: Тімоті Аллен
Студенти перетинають міст, Індонезія. Фото: Реутери
На висоті 800 метрів вони літають по річці на сталевому кабелі, Колумбії. Фото: Крістоф Отто
Студенти купують в школу каное, Індонезія.4134718
Фото: Ніко Фрадія
До школи через ліс. Індія. Фото: Атлантік
Дівчина їде бульчик в школу в М'янма.8826695
Фото: Андрій
Ведуться в школу на незвичайному для нас tuk-tuk транспорт, Індія. р.
Фото: Дилвар Мандал
Щоб досягти цієї школи, діти повинні перехрестити зруйнований міст в провінції Сичуань, Китай. , Україна
Фото: Уявачина / Рекс Особливості
Прогулянка по річці. Це як діти до школи в одному з провінцій Індонезії. Фото: Невідомий
Дівчата отримують в школу згідно з баром XVI ст., Форт Галле, Шрі-Ланка Фотографія: Реутери/Вівк Пракаш
Подорож до школи на човні, Керала, Індія. Фото: Сантош Сгумар
Студенти їздять дерев'яні перевезення, Індія.7326834
Фото: Реутери
Студенти перехрестили річку на мосту в Індонезії. Фотографія: Реутери/Байхарта Бейухарта
125-міла подорож до школи-інтернату в горах, Прилі, Китай. р.
Фото: Невідомий
Учні прогуляють затяжкою, яка висить 30 метрів над рівнем річки, щоб досягти школи в Індонезії. Фото: Panjalu Images/Barcroft Media
Вони йдуть в школу плавання на шинах, Філіппінах. р.
Фотографія: Буліт Маркет/АП
Я думаю, що ці діти цінують свою освіту більше, ніж будь-який інший. Поділіться цими унікальними фотографіями з друзями!
через igenno cc