Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Там був щось страшне під цим автомобілем. Який чоловік, який знайшов це, був неймовірним.

Уилсон Мартінс Цутінхо вважає, що його обов'язок піклуватися про собак, які ніхто не може допомогти. У той час він був різним, якщо він був пізнім. Це історія собаки, названого Собром, допомогла відновити життя.

«Внутрішнє голос привів мене до цього автомобіля. Що я побачила там жахливо мене. На машині була собака, як мертва людина. Як довго він був невідомою. На голові з'явилася тяжка рана. й

доб.2

"Я доторкнувся його бачити, якщо він живий. Він взяв собаку в руках і помітив, що він все ще дихає. Надії. й

«Що ж, його стан був критичним. Ми повинні діяти відразу. Кожна хвилина підрахувала - черв'яки вже прокинулися в рані. Я ніколи не забуджу цього шоу!

Я взяв собаку до клініки, щоб побачити ветеринарну я знаю. Я не маю сумнівів, що це допоможе. Як виявилося, процесуальний стіл був підготовлений без затримки. й

«Я спробував передати в тварину позитивну енергію. Його дихання було плутати, і я кинув на нострилі, так що він може дихати в повітрі. Відразу я прийшов з назвою Sobro, що означає дихання вітру.

«Седативний поступово почав працювати, і Собро впав дупа. Обробляємо рану з перекисом водню і срібним розпилювачем. Час для більш складної фази рятувальної роботи. й

р.

«Не вдалося видалити черв’яки з рани. Це завдання було непросто, оскільки було так багато. Поглибше зануритися в рану, щоб очистити його повністю, що посіла майже дві години. й

р.

«У двох медсестернях було добре працювати хворим і ретельно очищати рану. Але Собр працював краще: він сміливо покінчував процедуру і ніколи не відчував – велика собака!

«Пахівець нестерпним — його запах з м’яса гняти. Ця ванна є результатом нашої роботи. й

«Поранку відразу змащують мазею, яка має безпосередню дезінфікуючу дію, а також сприяє швидкому загоєнню і відновленню шкіри. Це не дуже приємно, але це не можна зробити без нього. й

р.

«Собр був дуже хорошим, ніколи не зробив жодного звуку. У нас було хороший час з ним протягом чотирьох годин. Я думав законопроект від клініки буде великим. й

«Чи варто! Кожна життєрадісна істота заслуговує на те, що в житті все ще є шанс зберегти її. Я був впевнений, що за допомогою моїх друзів на Facebook ми можемо це зробити!

«Основи, всі процедури були завершені, а рана пов'язана. Миро бажаємо миру і спокою. Насправді, ми всі необхідні для відпочинку. й

«День цього часу я прийшов до нього. Собро вже дивився набагато краще і дивився на мене з очима, повною подякою. Це була перша хороша новина. А потім був другий: завдяки моїм друзям Facebook немає проблеми з виплатою рахунку.

«Дякую! Нехай мій сміливий друг Собро, все буде відмінно!

Через два тижні після того, як Sobro повністю відновився і залишив клініку. Я збираю його на моє місце, а потім ми побачимо. Дякуємо всім, хто вірив у нас!

Перш за все, Вілсон Мартінс Кудінго заслуговує на подяку. Я захоплюю чоловіка, який завжди готовий допомогти. Його здатність знайти хворі тварини унікальний, і той факт, що він керує, щоб повернути їх до життя, є дивним. Поділіться цим сюжетом і розкажіть про це надзвичайний чоловік!

www.facebook.com/wilsonprotetor? fref=фото