Чим старша дитина отримує, тим складніше для батьків для підтримки теплої дружби з ним. Підліток часто будує стіну між собою і дорослим світом. Для того щоб не втратити контакт з ним, батьки повинні працювати важко на сімейних відносинах і часто вдаються до різних психологічних хитрощів. Найпоширеніші проблеми, які діти не хочуть говорити про труднощі в школі. Мати і батьки часто підходять до цього питання неправильно. Ось 25 способів попросити дитину, як він працює в школі, не запитуючи, як він працює в школі. Звуки дивляться? Шукайте себе!
1,1 км Яка найкраща річ, що сталося в школі сьогодні? Що було найгірше, що сталося в школі сьогодні?
2,2 км Скажіть мені, що ти сміється сьогодні?
3. У Якщо ви можете вибрати, хто хоче сидіти в класі? Хто саме ти хочеш сидіти? Чому?
4. У Розкажіть про найхолодніші місця в школі.
5. Умань Що таке дивне слово, яке ви чули сьогодні? Або можливо, хтось сказав вам щось дивне для вас?
6. Жнівень Якщо ми запросили вчителя, щоб відвідати нас сьогодні, що ви думаєте, що він розповість про вас?
7. Про нас Хто ви допомагаєте сьогодні?
8. У Можливо, хтось допоміг вам сьогодні?
9. Навігація Розкажіть, що ви навчилися сьогодні?
10. Чи був час, коли ви відчували найбільш щасливі сьогодні?
11. Ви дійсно чули сьогодні?
12. Якщо учні, які ви хочете взяти?
13.00 р. Хто б ви хотіли грати в поглиблення з ким-небудь ви ніколи не грали?
14. Покажіть мені про те, що сталося сьогодні.
15.00 р. Що таке слово говорить найчастіше сьогодні?
16.00 р. Що б ви хотіли дізнатися більше про школу?
17.00 р. Що б ви хотіли зробити менше в школі?
18 років Хто б ви краще в своєму класі?
19.00 р. Де ви найчастіше граєте за необхідне?
20. Хто найщасливший студент у своєму класі? Чому він так смішний?
21. Насолоджуйтеся сьогоднішніми сніданками? Що вам подобається?
22. Якщо ви вже навчитеся, що б ви робили?
23. Ви думаєте, що хтось у своєму класі повинен залишити школу?
24. Якщо ви могли б закрутити сидіння з кимось у класі, що це буде? Чому?
25. Покажіть мені про три різні часи, які ви використовували олівцем в школі сьогодні.
Зараз батьки можуть приймати на цих хитрих психологічних прийомах. Поділіться цією цікавою інформацією з іншими.
www.simplesimonandco.com/2014/08/25-ways-ask-kids-school-today-free-asking-school-today.html