10 речей Я не знаю про те, як прибули дочку. . й

Про те, що це таке батько, як ви будете відчувати себе. Але ніхто не сказав мені, що ви можете зробити, коли у вас була дочка. Все повинно бути досвідченим. Ось деякі речі, які ніхто не приготував мене. Прочитайте це, якщо ви хочете знати, що відбувається в свідомості та душі Тату, коли він має дочку.

1,1 км Не промовляв мене, вона зацікавила хлопчиків так рано.
Одного разу, коли Мері і я був в тренажерному залі, вона раптом сказала мені, "Тату, ви побачили, що хлопчик?" Я люблю його. Ми поїхали з нею в кав'ярню біля тренажерного залу, і хлопець вона любила теж там. І весь час, моя донька була зірвана на ньому. Я не розумію, Марія дуже хороший смак, цей хлопець буде ідеально підходить для неї, якщо це не було для одного маленького, але. Він був близько 18 років, коли мій малюк був 3 роки.

2,2 км Я люблю свою дружину.
Поява міні-версії дружини дав мені можливість зрозуміти, хто кохана жінка мені. Звичаї, які мене дратували, продемонстрували в нашій доні. Тепер вони починають здаватися дуже приємно!

р.

3. У Я не сказав мені, що змінити мій підгузник перетворить всі мої попередні спроби зрозуміти жіночу анатомію.
Я бачив багато, коли я вирішив змінити брудний підгузник дочки.

4. У Не один раз сказав мені, що з дочкою буде автоматично зробити мене феміністом.
Який хлопець підійшов дочку?

5. Умань Не промовив мене про спину дочки.
Я пішов на ринок з дочкою в колясці. Я не можу просто ходити по вулиці, як раніше. Кожен незнайомець в натовпі зданий, як потенційна загроза для моєї дитини.

6. Жнівень Німецька коли-небудь сказав мені, що Метелик Kisses є найкращою музикою в світі.
Ця пісня використовується для дратів мене, але це було все перед дочкою і я танцював до неї на моєму другі весілля. Тепер я торкнувся тихо слухати її.

7. Про нас Про важливість рожевого.
Останнім Різдвом Христовим, Мері попросили Діда Мороза для іграшка собаки. Коли Діда просить про колір іграшки, дочка стійко відповіла, що вона повинна бути рожевою і не іншим кольором. Все в нашому будинку рожевий зараз.

8. У Не один раз сказав мені, крім дружини, що дівчата починають замислюватися про весілля від початку. Я не вірю!
Насамперед, це дуже приємно мені, тому що вона бажала мене маррі, але нещодавно я дізнався про новий fiancé, який зараз в Мері.

9. Навігація Не один коли-небудь сказав мені, як пригнічений я хотів би, коли я дізнався, що мій маленька дівчина хотів би замазувати степид, ручний хлопчик з наступної групи в дитячому садку.
Чому він і не мене?

10. Не один коли-небудь сказав мені, що я був тривати з манікюром, чайними ляльками, вивчення моєї материнської шафи та інших милих речей.
Чи не так приємно? Вона любить це!

Недавній читач подумати, що це виглядає дуже відправляється за сміливий батько. Але всі тади, які дочкам своїх знайомих, як дорогоцінні і святі ці маленькі речі до них. Поділитися цими цікавими відкриттями з іншими!

www.thedadissues.com/10-things-one-ever-told-daughter/