Цей чоловік знайомиться з жінкою, хоча він одружений. Він звучить безсмертно, але я підтримує його.

Ярослав Вілсон - це щасливий одружений чоловік, але на своєму блозі він написав особливу згоду:

"Я хочу визнати, що я хочу зустріти чоловіка, хоча я одружений.

Вона неймовірна. Вона красива, розумна, розумна, міцна, і її віра в Бога є непристойним. Я хотів би піти в кафе, кіно, виставки і завжди розповісти її, як вона красива. Я не пам'ятаю останнього часу, я був божевільний протягом п'яти хвилин. Неважливо, як мій день йде, посмішка завжди зачепить мене.

Іноді вона дивує мене і готує щось особливе для мене. Я зустріюсь з тим, що я зустрілася з кимось, але я одружився. Ви повинні спробувати, занадто, і ви побачите, як ваше життя буде змінитися на краще.

О, я думаю, що жінка я був знайомства бути дружиною? Що ви думаєте? А тому, що ви одружені не означає ваше життя.

Я хочу тримати з дружиною, хоча ми одружені. Я не втратив бажання постійно підкорити її, бо вона колись сказала: "Я погоджуюсь." Я часто дивлюся стосунки, тому що обидва дружини більше не намагаються дізнатися один день.

Як ви продовжуєте знайомство, ви дізнаєтеся щось нове про кожного разу. Тож чому слід зупинити це? Він ніколи не закінчується. Відчуття, що метелики блукають в шлунку, як і на першій дати, може з'явитися через два роки. Якщо ви просто зустрінете, і кожен з вас буде відчувати суттєву зміну ваших відносин.

Комунікація і постійний інтерес в одному є запорукою успішних відносин. Не хочу бути з кимось, хто не цікавиться кимось іншим.

Я консультую вас, щоб не зажадати дружині на датах, прагнути до неї з усім серцем і зрозуміти, що дата не закінчується словами «Я погоджуюсь. й

Любов живий через постійне бажання дізнатися один одному краще. Поділіться цим чудовим визнанням.

jarridwilson.com/im-dating-someone-even-though-im-married/