443
Про це дивне місце. Я не маю слів!
Пам'ятки Білого Храму в Таїланді є захоплюючим! Храм був побудований в 1997 році за сучасним дизайном тайського художника Чалермчаю Коситпіра. Бодянська краса храму зробила його однією з найпопулярніших туристичних пам'яток.
На жаль, в травні 2014 року храм був поганий пошкоджений землетрусом. Тепер Коситпірат працює безперечно, щоб відновити його. Митець обіцяв працювати над реконструкцією будівлі для решти свого життя, щоб надати цьому буддійському диві його оригінальний вигляд.
Фото: Імгур
р.
Це просто неймовірна краса!
Здоров'я
до 1 2 3 4 5+
18000 р.
Фото: Flickr
Фото: Вікіпедія
Р
Важко вірити, що цей храм був побудований людьми. Всі деталі цієї тайської привабливості захоплюються! Якщо ви їдете в Таїланд, не забудьте включити цей красивий храм у списку місць для відвідування. Про нас
Веб-сайт: www.boredpanda.com
На жаль, в травні 2014 року храм був поганий пошкоджений землетрусом. Тепер Коситпірат працює безперечно, щоб відновити його. Митець обіцяв працювати над реконструкцією будівлі для решти свого життя, щоб надати цьому буддійському диві його оригінальний вигляд.
р.
Це просто неймовірна краса!
Здоров'я
до 1 2 3 4 5+
18000 р.
Фото: Вікіпедія
Р
Важко вірити, що цей храм був побудований людьми. Всі деталі цієї тайської привабливості захоплюються! Якщо ви їдете в Таїланд, не забудьте включити цей красивий храм у списку місць для відвідування. Про нас
Веб-сайт: www.boredpanda.com
Стара кішка дізналася деякі веселі нові трюки. Виховані собаки відпочивають!
Він не мав ідеї, коли він підбирав собаку з притулку. А потім з'явився щось ударне. . й