Старий чоловік знайшов $95,000, що його дружина приховала від нього протягом багатьох років. І все для однієї неймовірної причини.

Стара жінка і стара жінка була одружена протягом 50 років. Вони ніколи не були секрети один одному, але було одне, що жінка попросила: ніколи не дивляться в стару взуттєву скриньку, яка збереглася на верхній полиці в її шафі.

Її чоловік ніколи не попросив її про зміст таємничої коробки. Але один день, коли його дружини загиблились і впала, вона вирішила розповісти йому старе та попросила йому принести коробку до лікарні.

Стара людина пішла додому, приймала коробку і відкрила її. Всередині були дві в'язані ляльки і пучок $95,000!

"Бу -- чому? Як? здивований чоловік - сказав він, що гасить.

До того, як ми одружилися, мій бабуся сказав мені секрет щасливого шлюбу без карель. Вона дала мені поради, що якщо я дуже сердитися з вами, я б не сперечався, але сидіти і мовчазно зв'язувати одну ляльку. Це допоможе мені заспокоїти. й

Стара людина торкалася. Були тільки дві трикотажні ляльки в коробці. Виявляється вона тільки сердитися з ним двічі на стільки років шлюбу. Він провів свою дружину і поцікавив її.

«Покажіть мені, де гроші приходять?» він запитав.

"Ах ... ти означає, що", - сказав вона з посмішки. Я зробив, що гроші від продажу ляльки.

Якщо ця історія змушує вас посміхатися, розкажіть своїх друзів про це!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8