10 фактів про перший рік батьківства Ви не будете читати про це в будь-якому місці.

Коли я був вагітним, я прочитав гору літератури. Що мені не потрібно вивчити: різні книги про виховання новонародженого, і рекомендації про те, як перетворити його з кріпа в посміху дитину, а поради про здорове харчування для всіх. Якщо у мене є що-небудь ще читати, будьте впевнені, що я зробив це.

547673

Я думав, що я знаю все, що було знати. Яка інформація мені потрібна? Небагато. Дуже мало. Це було набагато складніше, ніж було написано у книгах. Літературні смужки, словом. Я дав мій час читання все це.

Я не знаю, що було написано нижче, навіть до того, як я занурився в материнство з головою, повною інформацією з книг, блогів та різних чат-кімнати для майбутніх мам. Так, можливо, ці поради не настільки досконалі, можливо, вони прийшли за високу ціну, але вони дуже вірні.

Все, що я хотів би знати трохи раніше:

1,1 км Так, як батько, ви повинні піти через вогонь і воду, але в той же час з'явиться багато чудових речей.
Ви побачите зміни в собі і вашій дитині щодня. Іноді вони відбуваються протягом дня або навіть на розщеплення другий. Тут будуть всі види великих і страшних днів. Ви можете зробити багато речей неправильно. Подбайте про себе, бо хтось любить вас дуже багато і потребує.

2,2 км Приготуйте, що ваше тіло буде виглядати страшно після пологів.
Скоріше за все, буде набряк, багато розтяжок, ваша форма не змінить для кращого. Пост-пошта не як ідеальна, як показано в рекламних оголошеннях. Але пам'ятайте, що ви народилися в новому чоловікові. Тепер подбати про себе: добре харчуватися, відпочивати, приділити час собі. Послухайте людей, які скажуть вас красивими.

3. У Ваша дитина не схожа на всіх інших дітей.
Кожен з нас унікальний. Ваша дитина не виняток. Тільки ви і чоловік знає, як впоратися з дитиною. Дитина не буде поводитися, як це говорить в різних розумних книгах, і це відмінно! Найкраще, що ви можете зробити, щоб залишити всю літературу і дізнатися вашу дитину. Що подобається? Що робить його сміятися? Як йому легше спати? Який звук робить дитину при голоді? Все це буде служити вам краще, ніж різні інструкції від незнайомців. Ви не повинні дотримуватися всіх правил анотації. Послухайте своє серце.

4. У Стоп розказав іншим, що весь процес виховання є легким і безболісно.
Всім здається простіше. Якщо це дає вам будь-які труднощі, щось не виходить. Але реальність досить відрізняється: речі, які здаються складними і неприємними кінцями з хорошими результатами. Це називається дивом! Не хвилюйтеся, всі батьки повинні пройти через це. Не вірити книги, які кажуть, що це круто, це не так!

5. Умань Говорячи про дитячу петлю та інші неприємності. . й
Всі ці автори, що потрапляють в деталь, напишіть всі ласощі, як правильно харчуватися, так що дитячі лексики не так неприємні для запаху; як легко позбутися від дитячих сюрпризів. Не ходите до екстремальних, все природно, все набагато простіше, ніж ви думаєте. Ви обов'язково звикнете до всього і отримайте його.

6. Жнівень Художня майстерня витончено приймає небажані поради.
Всім подобається поговорити про своїх дітей, і кожен має думка про це, і кожен хоче поділитися ним з іншими. Можливо, всі ці поради даються з хорошими намірами, але найчастіше це відбувається таким чином: «Якщо це працює для мене, то це буде працювати для інших!» Ви можете подякувати всім цим консультантам з безневинною посміханням, але тримати свою роботу, адже тільки ви знаєте, що краще для вашої дитини.

7. Про нас Час бути гнучким в кожному розумінні слова!
У перші кілька років життя мами заохочуються спати з ними. Але сплячі з немовлятами дуже незручно: це безсоння, і незрівняний одяг, і відсутність відносин з чоловіком – тепер з усіма цим буде складно. Але не варто розпадатися: запитайте про допомогу, пізнайте, прогуляйтеся по будинку в піжами до вечора. Не сумнівайтесь, що я повинен пропустити кілька вечірок з друзями. Але це океї. Не хвилюйтеся, це буде відмінно. Знайте, що найкращі діти з утопіанських книг, які ідеально вписуються в ваш раніше складений щоденно не існує!

8. У Найкраще, що ви можете купити для вашої дитини не тільки іграшка, ковдру або коляска.
Найкраще, що можна подарувати йому сім'ї. Сім'я підтримає вас в будь-який момент, втомилися або сердитися, вони будуть годувати вас, коли ви голодні; вони продадуть вам, коли ви забудете своїх днів народження. Вони будуть любити дитину і подбати про нього, коли ви втомилися. Тільки ваша сім'я 100% розуміють, що ви просто непрозора людина, яка іноді робить помилки, але вони завжди будуть любити вас і підтримувати вас на всі витрати.

9. Навігація Ми повинні підтримувати один одного.
Ви коли-небудь відомі. Під впливом напруженої атмосфери в підлозі гніву можна відірвати один одному на шматки, постійно критикувати, відродити або полюбити один одному, захоплювати дитину і насолоджуватися спільними перемогами. Вибір Вашої справи!

10. Успіх полягає в бажанні рости.
Ви не знаєте багато про це. Навіть коли ваша дитина є роком, ваші знання все ще не будуть дуже багатими. Укус мудрості. Вивчайте свої помилки. Будьте в курсі. Залишайтесь на все нове. Якщо ви знаєте, як зробити краще, зробити це. Будьте кращим батьком сьогодні, ніж ви були. Спробуйте і не боятися, якщо ви не знаєте. Життя не гра або змагання. Проживати кожен момент замість підрахунку хвилин. Люблю ваш солодкий малюк.

Звичайно, якщо ви несете відповідальність за батьківство, ви повинні прочитати і аналізувати багато літератури, але не дайте будь-яким іншим порадам, що керують життям. Ви знаєте, що це добре для вас. Повідомляємо про те, що у вас є і майбутні батьки.

girlofcardigan.com/ten-true-things-about-year-of-parentity/