10 речей, які ви повинні знати про фітнес Змініть своє ставлення до спорту!

У фітнес-класі мій тренер раптом втратив мене. Звичайно, не буквально. Це було лише те, що я був відволіканий на другий, коли вона закидала фразу, яка мене застрягла. «Дівчаті, трохи більше... Подумайте про зимові вихідні на півдні, подумайте про ваше приголомшливе тіло і плаття, яку ви впишете на новорічну корпоратив.

Я був струнким і почав йти через голову, що було те, що плаття я повинен був вписуватися в? Чому я повинен вписуватися в сукню? Побачити мене: мій трирічна дочка почув все це, і вона поглинає все, як губка. Це правда, що коли вона виростає, вона також буде здійснювати через міцність і просто тому, що вона хоче вписати в деякі міфічні сукні? Не варто подобатися. І я хочу, щоб зрозуміти щось більше.

р.

Фото: Привітання

1,1 км Зміцнює самодостатність.
Для жінки, будучи сильними засобами розширення її можливостей. Це важливо, коли справа доходить до невидимого багажу або незнайомця, що замовляє вас в темній алеї.

2. Фітнес відкриває двері.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після того, як у формі, вам буде легше досягти поставлених цілей, подорожувати, дізнатися щось нове. Чи не є радість життя?

3. У Чим сильніше ви, тим більше людей ви можете зустрітися.
І все більше послуг, щоб отримати.

4. У Вправа – це спосіб життя, не таксонячний захід.
Активно не означає, що тренажерний зал тричі на тиждень. Ми йдемо про те, як ходити, вело в магазин, активний відпочинок.

5. Умань Здоров'я породи здоров'я.
Здорова поведінка надихає здорову поведінку. Вправа. Здорове харчування. Сонце добре. Позитивне мислення. Всі ці речі підключені.

6. Жнівень Endorphins може допомогти вам з великою кількістю речей.
У вас є дні, коли ви повністю знеболюєте, хочете ставити і відмовитися. У таких ситуаціях можна зберегти тільки види спорту.

7. Про нас Спортивна розмова про важку роботу людини.
У класі ви розвиваєте дисципліну і стійкість. Хтось недавно сказав мені, що він наймавший або марафонець, бо вони навчаються долати перешкоди і сильні духи.

8. У Якщо ви відчуваєте себе красивим, то ви будете виглядати красиво.
Краса - внутрішня міцність. І навчатися у формі.

9. Навігація Природні завжди в моді.
Це натуральність, не штучна ілюзія краси.

10. Маленькі очі завжди переглядають вас.
Дочка, niece, сусід... Вони дивляться на вас і приймають приклад. Так, будь ласка, переконайтеся, що ваш приклад буде корисним!

Я ніколи не буду говорити про те, як вписатися в сукню. Але я покажу, що спорт і активний спосіб життя, що зробить її щасливим!

Зрозуміло мудрі речі. Поділитися з іншими!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8