563
Найвища собака в світі злетіла. Ми продаємо Вам, Зюс!
Минулого тижня собака в світі загинув собаку, Цеус був тільки 5 років, але він загинув від природних причин в передовий вік для собаки.
Незважаючи на те, що цеус був 111 см від підлоги до плеча, він був дуже добрим собакою. Його власники кажуть, що він буде пропустити його дуже багато.
Зюс був найвищим собакою, записаним в Книги рекордів Guinness.
Коли він стояв на ноги, він був 7 ніг заввишки.
Зюс любив сидіти в руках майстра.
р.
Я дійсно зробив.
Він був справжнім гігантом.
Р
І він завжди був щасливим.
Він був супутником собаки.
Ми продаємо Вам, Зюс.
Він був дивним собакою! Як милий він є.
Тепер Зюс буде відпочивати в миру і радувати всіх на небі. В той же час, розповісти друзям про диво собаку!
www.youtube.com/watch?v=wJwnsKDrtwE
Незважаючи на те, що цеус був 111 см від підлоги до плеча, він був дуже добрим собакою. Його власники кажуть, що він буде пропустити його дуже багато.
Зюс був найвищим собакою, записаним в Книги рекордів Guinness.
Коли він стояв на ноги, він був 7 ніг заввишки.
Зюс любив сидіти в руках майстра.
р.
Я дійсно зробив.
Він був справжнім гігантом.
Р
І він завжди був щасливим.
Він був супутником собаки.
Ми продаємо Вам, Зюс.
Він був дивним собакою! Як милий він є.
Тепер Зюс буде відпочивати в миру і радувати всіх на небі. В той же час, розповісти друзям про диво собаку!
www.youtube.com/watch?v=wJwnsKDrtwE
У зв’язку з тим, що у зв’язку з тим, що у зв’язку з цим, у зв’язку з тим, що у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, Я не бачив цього до!
Моя щелепа повернулася, коли я зрозумів, що це дійсно було! Неповторна майстерність!