22 унікальних фактів про людське тіло, що ви не навчитеся в школі, я не мав ідеї. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. На жаль, ми приймаємо всі процеси, які відбуваються в нашому організмі, щодня надані. Що диво! Ви не знали про це...

1,1 км Сфокусування м'язів в очах переходить близько 100 разів на добу. Це еквівалентно щоденній прогулянці від 80 км.

22 унікальних фактів про людське тіло, що ви не навчитеся в школі, я не мав ідеї. й

Фото: TingleBytes

2,2 км Ваш пучок - це будинок до тисяч бактерій, які утворюють екосистему, розмір дощу.

Фото: HL Біль

3. У У вашому житті виробляють близько 25,000 літрів слини. Ця сума достатньо для заповнення двох басейнів.

Фото: 92 Сіті ФМ

4. У Ваш ніс може пам'ятати близько 50 000 різних запахів.

Фото: Fine Touch Dermatology

5. Умань Erythrоцити можуть легко зробити 20-другу подорож по всьому тілу.

Фото: Вибрані

6. Жнівень Людські очі настільки чутливі, що якщо Земля була плоскою, ми можемо помітити свічку запалювання 50 км.

Фото: TheHealtSite

7. Про нас Про 90% наших клітин не мають людського походження. Більшість з них приходять з грибків і бактерій.

Фото: UCMP

8. У Наші м'язи набагато ефективніше, ніж ми думаємо. Сила їх обмежена природою, щоб уникнути пошкодження м'язів і сухожилля. Це обмеження знімається при надниркових наднирках крові. При екстремальних умовах люди зуміли підійти болгарки і навіть вагони.

Фото: Gamma Labs

9. Навігація Дорослий складається з 7,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 (7 octillion) атомів.

Фото: ArsTechnica

10. Наші очі можуть відрізняти до 10 мільйонів різних кольорів і обробляти багато разів більше інформації, ніж будь-який телескоп.

18433218р.

Фото: PSXtreme

11. Ми є кращими довгостроковими бігунами на планеті. Товсті роки тому, ми можемо приїхати до нас до тих пір, поки вона не загинула виснаження.

Фото: СоллендЛайтмін

12. Наші тіла насправді світяться в темряві, але світло ми виробляємо 1,000 разів на світ, ніж що наші очі здатні сприймати.

22 унікальних фактів про людське тіло, що ви не навчитеся в школі, я не мав ідеї. й р.

Фото: СуперbWallpapers

13.00 р. Діти мають 60 більше кісток, ніж дорослі.

Фото: HamptonsBaby

14. У період осені в любові мозок людини виробляє нейротрансмітери і гормони, які випускають при споживанні амфетамінів.

Фото: BeForLiving

15.00 р. Наша ДНК – 50%, так само, як і банани.

Фото: USFinancePost

16.00 р. Наш мозок здатний виробляти необхідну кількість електроенергії для живлення лампочки світла.

Фото: ITNaujienos

17.00 р. Ми витрачаємо 10% від нашого вакуючого життя з закритими очима. Це тому, що ми зв'язуємо багато.

22 унікальних фактів про людське тіло, що ви не навчитеся в школі, я не мав ідеї. й р.

Фотографія: Щоденна пошта

18 років Найпотужніший м'яз в організмі людини - жувальний м'яз.

Фото: Siljeaustnes

19.00 р. Якщо мозок людини був комп'ютером, це може виконати 38,000 трильйонних операцій за секунду. Найпотужніший суперкомп'ютер світу може лише зробити 0.002% від цього.

Фото: DrHart

20. Ваше тіло виробляє 25 млн нових клітин.

Фото: ArsTechnica

21. Ми можемо прочитати до 1000 слів за хвилину.

Фото: Читачі

22. Ми втратимо близько 19 кілограмів шкіри в нашому житті.

Фото: Luxedb

Якщо наше тіло є храмом, це унікальний храм світу. Подбайте про нього. Розкажіть про ці цікаві факти. Все про себе!

через igenno cc