Я більше не змусить дитину бути коханим. Мама зізналася мене!

Я думаю, що вони пішли божевільними.

З тих пір, коли є гарною мамою, ви повинні провести ваші дні, роблячи ремесла з дитиною, декоруючи його кімнатою, як вони роблять в модних дитячих журналах, і заправивши його в останню моду?

Я вважаю, що сучасні мами люблять своїх дітей більше, ніж наші бабусі люблять їх. Але ми просто повинні влаштувати тематичні вечірки про день народження дитини, і навіть так, що надовго запам'ятається. Після всього, крім того, щоб зробити все добре, ми обов'язково повинні розмістити фотографії з свята на Facebook, щоб кожен може бачити, що хороша мати я.

Одного разу це сталося, щоб ми не змогли зробити наші дитячі дитинства чарівні. Дитинство, в його суть, відмінно підійде. Я виріс у бідній сім'ї, але мій день народження був щасливий, тому що мої друзі там. Коли я з нетерпінням чекаю на ці дні, я розумію, це був чарівним.

Я мав чотири дітей в сім'ї, батьки завжди дав нам два подарунки на Різдво. Тоді ми вірили в Санта і дивилися вперед до свого реіндестру. І це було чудово! Я нічого не відчуваю себе.

Я не збудував судно з батьками. Єдине місце в школі. Моя мама зробила своїми руками тільки те, що вона сподобалося. Я ще не пам'ятаю падаю до гумки її швейної машинки, коли вона була пошиття одягу в аксесуари для волосся, щоб покласти її на продаж.

Ми граємо в домашніх умовах. Після школи ми кидаємо рюкзаки додому, і мами, виштовхуємо нас поза. Ми завжди грали з сусідами до вечері. Звісно, це різні часи і не кожен відчуває себе безпечною, коли дитина виходить на вулиці. А потім він був дуже різним. Ми не нулися.

Я пам'ятаю тих часів посмішки. Я все ще пам'ятаю, що таке реальне задоволення.

Для наших батьків достатньо знати, що ми були в'ялені і теплі сукні. На все ще ми були незалежними. Вони завжди були там, але вони не були основним джерелом розваг.

Сьогодні батьки вважають, що вони завжди повинні бути близькими до дитини. Але це не робить дитинства чарівним. Захищаючи дитину, вони не завадять дітям.

Не можна заперечувати, що час, проведений з родиною, неоцінюється. Ви не повинні турбуватися про дитину. Це непотрібне навантаження, що батьки добровільно приймають на себе.

Я сказав, що у віці п'яти років я пішов в Діснейленд. Я не пам'ятаю нічого іншого. Але я пам'ятаю мій Хеллоуїн піратський костюм, граючи з моєю собакою на дворі, збираючи сливи з дерева.

Коли ми намагаємося створити щось для наших дітей, їх апетити ростуть. Чи є ми піднімаємо покоління, яке не може бачити красу в простих речах?

Ми хочемо, щоб у нас діти почувалися, що магія – це прекрасний подарунковий пакет, а не те, що ви побачили себе?

Планування веселих канікул, місць для відпочинку не шкідливі для дітей. Постраждати, коли батьки роблять це з компульсія.

Сьогодні кожен говорить про те, що ми, в тому числі дітей, відсутність фізичної активності. Здається, що м'язи, відповідальні за уяву, повинні бути найбільш, коли ми намагаємось знайти рецепт для чогось, що вже було придумано.

Люблю свою дитину, але давайте радість! Поділитися з друзями

www.huffingtonpost.com/bunmi-laditan/im-done-making-my-kids-childhood-magical_b_5062838.html