587
Неймовірно мила японська кухня. Не можна протистояти!
Це японські кулі. Створюючи шедеври на кухні, надихають всьому світу, щоб повторити їх подвиг. І де вони отримують свою фантазію?
Звичайно, можна сказати, що приготування такої милої їжі є відмінним способом отримати дитину, щоб їсти. Але щоб бути чесною, я стрибую за радість, якщо офіціант приніс мене не звичайні суші, але такі чудові вироби. Що сказати – реальна майстерність!
Пандаси в соусі
Риба кішки в супі
Суші Панда
зефір
Суші пінгвіни
р.
Ведмедя рис
Сніговики в граві
Яйця сплячі коти
Чевбакка паста
Полярний ведмедик в граві
р.
Черевики коти
Р
Смішні печиво
Не їсти більше. Важлива роль також грає оригінальність, з якою виготовлена страва. Що про ваших друзів? Вони не розуміли, що ці смачні речі. Поділіться цим повідомленням з ними та головою до найближчого суші бару!
JavaScript licenses API Веб-сайт
Звичайно, можна сказати, що приготування такої милої їжі є відмінним способом отримати дитину, щоб їсти. Але щоб бути чесною, я стрибую за радість, якщо офіціант приніс мене не звичайні суші, але такі чудові вироби. Що сказати – реальна майстерність!
Пандаси в соусі
Риба кішки в супі
Суші Панда
зефір
Суші пінгвіни
р.
Ведмедя рис
Сніговики в граві
Яйця сплячі коти
Чевбакка паста
Полярний ведмедик в граві
р.
Черевики коти
Р
Смішні печиво
Не їсти більше. Важлива роль також грає оригінальність, з якою виготовлена страва. Що про ваших друзів? Вони не розуміли, що ці смачні речі. Поділіться цим повідомленням з ними та головою до найближчого суші бару!
JavaScript licenses API Веб-сайт
Ви ніколи не здогадуєте, що ущільнення було зроблено до дівчини. Дивовижна зустріч!
Він робить неймовірно смішні ілюстрації з бульцем. Ідеї