Реакція цуценя, яка зустрілася з його рятувальником, неприпустимо. Як отримати цю радісну зустріч?

Коли мова йде про збереження тварин, це завжди важко містити емоції. Я коли-небудь бачив! Joey Wagner познайомився з мертвим цуценям, він нещодавно врятував від смерті.

Історія була це: Джой, тваринний рятувальник з Нової Шотландії, один раз прийшов через піт бульб цуценя, що страждає від луків, які є одним холодом у холоді. Людина не може пройти: він вирішив взяти кришку і взяти її в ветеринарну клініку для ретельного догляду і лікування. Коли Джой прийшов в клініку наступний день, щоб перевірити на цуценя і побачити, як він робив, собака не могла тримати радість зустрічі. Дитина, побачивши його порятунку, відразу ж кинувся в коханні обійми. На фотокамері захопили цей момент. Йой вирішив зберегти цуценя і дав йому прізвисько Мойо.

Неймовірно, дитина визнала свого рятувальника! Він Роджерс колись сказав: "Якщо навіть собаки не йдуть на небо, коли я гине, я хотів би піти, де вони йдуть." Після перегляду відео я повністю погоджуюсь з ним. Покажіть цю красиву історію з хорошим закінченням ваших друзів.

www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8