563
Творча мама перетворює свою дитину в казкову пригоду. Дивовижний результат!
Чи сниться малюки, або вони просто відпочивають мирно? Ця мама з Каліфорнії намагається знайти відповідь на це питання, зображуючи її дитину вві сні в різних пейзажах.
Поєднуючи уяву з сином, вона використовує тканини, іграшки і звичайні предмети для дому, щоб створити театральну атмосферу.
Мами було так захоплено цими діями, які вона зробила весь альбом під назвою Wengen in Wonderland, який включав понад 100 фото. Шукайте те, що вона до!
«Фотографія завжди була моє захоплення. Я любив стріляти пейзажі, але після народження сина, він став головним характером картин.
«Для дитини я завжди любила казки. З них, що я похилий ідеї. й
Я завжди думаю, що зображення в моїй голові і чекаю, щоб Wengenn падати.
Після цього я кладу його в декораційному центрі.
Коли я мав більше 100 фото, я вирішив об'єднати їх в Венген в Чудоландію.
Це чудова ідея? А потім поділитися своїми друзями!
бенгенінвондерланд.com
Поєднуючи уяву з сином, вона використовує тканини, іграшки і звичайні предмети для дому, щоб створити театральну атмосферу.
Мами було так захоплено цими діями, які вона зробила весь альбом під назвою Wengen in Wonderland, який включав понад 100 фото. Шукайте те, що вона до!
«Фотографія завжди була моє захоплення. Я любив стріляти пейзажі, але після народження сина, він став головним характером картин.
«Для дитини я завжди любила казки. З них, що я похилий ідеї. й
Я завжди думаю, що зображення в моїй голові і чекаю, щоб Wengenn падати.
Після цього я кладу його в декораційному центрі.
Коли я мав більше 100 фото, я вирішив об'єднати їх в Венген в Чудоландію.
Це чудова ідея? А потім поділитися своїми друзями!
бенгенінвондерланд.com
Ця качка не використовується для западання. Я не міг вірити очі, коли я бачив, як швидко він може запустити.
Маленька дівчина дає хореографічний урок дорослим. Це найкращий вчитель танцю!