834
Історія життя, яка доторкнулася серця мільйонів: 20 кращих котирування з фільму «Москва не вірить у сльози»
Цей фільм - 35 років, але він не втратив свою популярність. «Москва не вірить у сльози» є одним з небагатьох фільмів, які ви хочете дивитися багато, багато разів, і це не тільки завдяки красивому литі акторів, але і історії життя, що доторкнулися серця мільйонів людей. Чи змінився в світі після того, як так довго? Звичайно, багато змінилося... Але фільм не втратив значення. Не те, що перед фільмом було зроблено краще, хоча це неперевершений факт, але це було про що-небудь вічний і дуже близько до всіх.
Фільм був знятий у 1979 році. Режисер цього кіно шедевра Володимира Меншова. Радянська картина не ігнорувала і західні колеги в майстерні – «Москва не вірить у сльози» навіть отримала заслужений Оскар. 150 країн купили картину в оренду, і він був успішним всюди.
Я вирішив не обійти цей кіно шедевр і зібрати 20 таких сімей і познайомі котирування від фільму улюбленими мільйонами.
р.
р.
р.
Ностальгія ... Я бажав дивитися цей фільм знову! У нас є речі, які не змінюються, і вони повинні бути оцінені. Поділіть ці чудові котирування своїми близькими.
через igenno cc
Фільм був знятий у 1979 році. Режисер цього кіно шедевра Володимира Меншова. Радянська картина не ігнорувала і західні колеги в майстерні – «Москва не вірить у сльози» навіть отримала заслужений Оскар. 150 країн купили картину в оренду, і він був успішним всюди.
Я вирішив не обійти цей кіно шедевр і зібрати 20 таких сімей і познайомі котирування від фільму улюбленими мільйонами.
р.
р.
р.
Ностальгія ... Я бажав дивитися цей фільм знову! У нас є речі, які не змінюються, і вони повинні бути оцінені. Поділіть ці чудові котирування своїми близькими.
через igenno cc
«Коли я пішов, будь ласка, насолоджуйтеся життям!»
Неймовірно, ця крихка дівчина грає три інструменти одночасно. Дуже ефектно!