5 причин катастрофічної ситуації в сучасній освіті. Що потрібно змінити зараз!

Не секрет, що сучасна освіта не відчуває кращих часів. Але що ми робимо про це? По-перше, необхідно визначити основні проблеми, пов'язані з цим катастрофічним станом. Няня з 20-річним досвідом роботи на практиці визнали найбільш вразливі місця сучасної освіти. Ось результати її спостереження:

Я оптимізм в житті і, як правило, вірити, що все, що не зроблено для кращого, навіть якщо все явно не буде добре. І хто знає, що я не драматична на всіх. Саме тому, якщо я кажу, що сучасна освіта в величезному отворі, це майже катастрофа. Я працюю з дітьми та батьками більше 20 років, і що я бачив протягом багатьох років. Ось 5 найважчих проблем сучасної освіти:

1,1 км Ми боїмося наших дітей.
Я зробив один дуже простий огляд. Під час сніданку мама заливає молоко дитини, але малюк каже їй, що вона хоче пити з рожевого стаканчика, не синього. Притерті мами відразу зламаються, поки її дитина кидає табло, а хаотичним чином шукає рожевий стакан, хоча молоко вже заливається в блакитну. Питання є, мати, що ви так боїтеся? Хто тут? Навіть якщо ваша дитина кидає табло – не варто звертати увагу, перейдіть на інший номер. Не створюйте непотрібні проблеми, кейтерінг до змів малюка. Може бути, якщо ви не давали йому рожеву чашку, він дізнався щось з неї.

2,2 км Нижня планка
Коли дитина неправда в публіці або в домашніх умовах, батьки, як правило, подрібнюють їх плечі і скажуть, «Дуже, ті діти...» Я запевняю тебе, не всі діти, як це. Вони здатні набагато більше, ніж ви очікуєте від них. Ви не берете свого малюка на обід, оскільки ви хвилюєтесь про погану поведінку в країні? Булсіт! Ви думаєте, що до тих пір, поки ви попросите його, дитина не може відкинути таблицю з ним? Більше бульбашок! Єдина причина того, що ви не показали їх, як поводитися, ви очікуєте, що вони повинні бути повністю різними способами. Зніміть бар і поставте зміни поведінки дитини.

3. У Втрата контролю в батьківстві
По-перше, було прийнято вважати, що викладачі та батьки мають необмежені можливості для виховання дитини. Діти, пов’язані з батьківським наглядом. Основною метою освіти було підвищення дилігентності та корекції хлопчиків та дівчат. При спробі виправити поведінку дитини. Вони хочуть, щоб дитина була ідеальною від народження, вони не хочуть приймати коментарі від вчителів та інших сторонніх людей. Це просто простіше для батьків, щоб підтримувати ілюсію ідеально, тому що якщо щось неправильно з вашої дитини, позачергів скажуть, що ви повинні бути блювотні для всього, тому що ви не приносите правильно. Батьки не бояться чужої оцінки. Прийміть приклад: якщо дитина влаштовує табло, очі пасераторів відразу ж поверниться до матері, які допустили це. Можливо, ця жінка просто не сповіщала ще одного чоловіка. У тому випадку, вона повинна бути навіть хваллю.

4. У Вибір найкоротшого шляху
Сучасні мами можна ледь обробити все одночасно. Ви повинні використовувати кошти, які значно економлять час. Чи не підготувати їжу для вашої дитини і він голодний? Теплий сендвіч в мікрохвильовці. Не встигнути грати з дитиною? Нехай він грає планшет. Іноді не можна обійтися без цих магічних інструментів. Але коли ви купуєте ваш дитина iPhone, тому що він так хороший, як хтось у своєму класі або просто, щоб зберегти його, це не збирається працювати. Діти повинні навчатися захоплювати себе. Їжа не завжди повинна бути мікрохвильовою піччю в дробі другого. Діти повинні навчатися терпіння. Якщо дитина падає, не варто відразу звернутися до допомоги. Побачити його самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

5. Умань На власній батьківщині з’являються батьки.
Звичайно, нічого не виправда, хто ще подбає про дитину? Але іноді такі індугенції йдуть до екстремальних. Так часто я бачу мами, які виходять з ліжка, пізно ввечері і знову, щоб виконати наступну мить своєї дитини. Або дади, які скидають все і хаотично шукають води, оскільки його дочка є спрагою і не може стояти більше хвилини. Немає нічого неправильного, що дає дитині склянку води вночі. Нема нічого неправильного з татом, купуючи дочку, коли вони йдуть додому до найближчого магазину, але ви повинні чекати трохи. Немає нічого неправомірного з використанням слів «Ні» або «Ніколи пізніше». Ці магічні слова дисциплінують вашу дитину.

Я боїться, що якщо ми не починаємо виправити всі ці помилки, наші діти виростуть, щоб бути самолюбними, амбулаторними і дуже грубими людьми. Немає, це не буде їх помилка - це буде наша помилка. Ми ніколи не навчаємо їх будь-якої іншої поведінки.

Дуже важливі слова. Він зробив це відновлення і приймати серйозні дії негайно. Розкажіть про ці спостереження для знайомих батьків, вчителів та педагогів.

www.huffingtonpost.com/emma-jenner/