633
Ні.
Рідкісний шиф, поцілунки, і прокинувшись хвости симптоми собаки, що люблять її господар. Але що, якщо ви людина кішка, і не можете чекати, якщо ваш лінь, обманлива кішка любить тебе? Ці 6 знаків допоможуть зрозуміти почуття чотириногого вихованця.
Кіт завжди там, де ви йдете.
Пам'ятайте, що коти є тваринами, які ходять самі. Отже, якщо він завадить вам, це означає, що ваш вихованець прикріплюється до вас.
, Україна
Фото: Violas Visions
Коли кішка проходить, вона тримає хвіст з гарматою.
Згідно з Джоном Брадшавом, дослідником поведінки котів, піднятий хвіст означає, що кішка щаслива і в гарному настрої. Я думаю, що ваш кіт любить тебе.
Фото: Sean Hobson
У вас іноді ви можете поспілкуватися.
Кіт блимає як поцілунки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Фото: Шпалери
кішка licks ваш обличчя і смокче волосся.
Коли кішка починає лизати власнику, значить, що вихованець довіряє йому. Це свого роду індикація.
до 1 2 3 4 5+
Фото: Моя Кіт
Кіт розтирає на вас щік.
На котячих щіках є феромони. Коли кішка рубає на вас, вона поширює цей лютий запах. Ви знаєте, це дружній сигнал.
Фото: Школа Жізні
У кішка приносить вам подарунки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так, коли ви приносите мишу або птаху, кішка бачить вас як рідним членом, який просто не захопить себе.
Фото: mongider
й
www.thedodo.com/does-your-cat-love-you-6-ways-547274965.html
Кіт завжди там, де ви йдете.
Пам'ятайте, що коти є тваринами, які ходять самі. Отже, якщо він завадить вам, це означає, що ваш вихованець прикріплюється до вас.
, Україна
Фото: Violas Visions
Коли кішка проходить, вона тримає хвіст з гарматою.
Згідно з Джоном Брадшавом, дослідником поведінки котів, піднятий хвіст означає, що кішка щаслива і в гарному настрої. Я думаю, що ваш кіт любить тебе.
Фото: Sean Hobson
У вас іноді ви можете поспілкуватися.
Кіт блимає як поцілунки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Фото: Шпалери
кішка licks ваш обличчя і смокче волосся.
Коли кішка починає лизати власнику, значить, що вихованець довіряє йому. Це свого роду індикація.
до 1 2 3 4 5+
Фото: Моя Кіт
Кіт розтирає на вас щік.
На котячих щіках є феромони. Коли кішка рубає на вас, вона поширює цей лютий запах. Ви знаєте, це дружній сигнал.
Фото: Школа Жізні
У кішка приносить вам подарунки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так, коли ви приносите мишу або птаху, кішка бачить вас як рідним членом, який просто не захопить себе.
Фото: mongider
й
www.thedodo.com/does-your-cat-love-you-6-ways-547274965.html