Жорсткі хвороби допомогли розкрити свій талант: 5-річна аустика дівчина фарбує приголомшливі фотографії.

Це 5-річний Iris Grace від Leicestershire, Великобританія. Вона має неймовірний талант - в такому юному віці малюк створює красиві полотна, які можна порівняти з шедеврами відомих вражених митців.

Грай діагностували аутизмом ... Це неврологічний розлад, який впливає на сприйняття людини та соціальну взаємодію з світом.

Здавалося б, що батьки можуть дати, коли дізналися про хворобу своєї дочки в 2011 році. Після цього знаходилися проблеми у спілкуванні, батьки зверталися до мовного терапевта, які радять їм, що дочка бере участь у малюнку. Це допоможе їй навчитися спілкуватися з іншими малюнками.

Таким чином, дівчина почала малювати і спробувати висловити себе через мистецтво.

Коли Грейс продемонстрував свої перші малюнки, її батьки Арабелла Картер-Джонсон і Петро-Джон Хульмшав виявили блискучий талант для своєї дочки, який ніколи не помітив у дітей свій вік. Карти молодого художника навіть у порівнянні з картинами відомого французького вражача Claude Monet.

При витяжці трави вона здатна концентрувати її увагу на полотні близько 2 годин. І це, з діагнозом, є великим прогресом!

"У неї є феноменальне почуття кольору і як взаємодія кольорів", - розповідає дівчинка дівчина.

«Для того, як я отримую фарбу. Малювання завжди робить її краще. й

Arabella Вона сказала, що вона хоче показати свою роботу до інших, тому люди розуміють, що аутизм є і це не повинно бути бар'єром для будь-якого. Близько 100 000 дітей у Великобританії в даний час страждають аутизмом, і ці цифри виникають щороку.

, Україна

«Якщо ви є батькам або учительом, який має справу з дитиною з аутизмом, ви постійно намагаєтеся взаємодіяти з ними і шукати ключ, який дозволить вам ввести свій складний світ». Я знайшов цей дорогоцінний ключ: надмірна любов до живопису.

Я радий, що діагноз Ірис не став перешкодою для неї, але досить давав поштовх розкрити неординарний талант дівчини. З допомогою мистецтва ви можете говорити мовою, яка кожен розуміє, що ця дівчина ідеально здатна спілкуватися і взаємодіяти з світом по всьому світу. Покажіть ці шедеври аутизму друзям.

irisgracepainting.com/