Ви заслуговуєте винагороду за проживання за 20 років. Лист кандиду до екзамену.
Bashny.Net
Розрив - ніжна справа. Люди часто заливають так багато бруду на одному, що вам цікаво, як вони могли б жити разом так багато років. Але блогер англійського видання Huffington Post, Майкл Чешир, сказав про те, щоб його екс-дружина. Його слова доторкнуться до ядра.
Ну, сьогодні наш 20-річний шлюб зламав у дворі.
Здавалося б, нереально. Коли ми прийшли до цього рішення кілька місяців тому, я відчував світ згорнувся. Тексти пісень, а це означає: Правда, я боїться того, що життя буде виглядати без вас зараз. Але тепер я тут, я думаю, що це набагато краще. Як говорить німецький доведений, страх робить вовк більшим, ніж він дійсно є. І я боївся жити без тебе, бо ви були єдиною постійною людиною. Ви любите голос в голові. І я хочу подякувати вам за ці 20 років. І так на цей перший день нашого розлучення я пишу вам це, тому що час працює і я просто може не встигнути сказати, що я хотів сказати. Тож давайте мені поділитися своїми почуттями.
Ви заслуговують на проживання з чоловіком, як мені за 20 років. Ми знаємо, що я не можу любити. Я не спати багато, я жартувати багато і я часто побачу неприпустимо. Я багато ризиків. Це те, що відбувається, коли ви тягуєте себе з маринуванням чоловіка, який стежить скрізь. Але ви не підписалися на це. Я зроблю занадто пізно, що багато моїх снів були кошмаром для вас. У багатьох способах, моє життя, як номер, наповнений динамією... і я сидю в цьому приміщенні, граючи з відповідними пропозиціями. Ви завжди готові до кінця світу. І я шкодую про страждання, що я зумовив вас.
У будь-якому випадку це був хороший шлюб. 50% шлюбів, що закінчуються розлученням і 50% закінченням смерті. Ми дуже щасливі :-
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви не знаєте, наскільки важко я спробував дотримуватися вашого прикладу.
Я хочу бути щасливим. Як ви заслуговуєте щастя. І більш мирний шлюб.
Для запису я б здивував вас і знову, навіть якщо я знав, що це буде кінець будь-якої точки. Так, у нас є три чудових дітей. А якщо вони не були. Я обрала тебе. Я не можу уявити своє життя без тебе.
Ви не можете зробити мене, щоб любити вас. Я вірно спробував переконувати своє серце, щоб вижити. Але не вдалося. Ти занадто хороший чоловік. Як легко було б друзі. Це де ми почали. І ось чому я щасливий, що ми розбиваємо тут. Я люблю, що ми ще говоримо про наших дітей, про життя, плани, фільми, музику. Це так чудово.
Я завжди там. Якщо вам потрібна допомога, ви завжди можете звернутися до мене.
Я не приступав. Я знаю жінку, як ви не будете самотніми. Ви легко впадете в любов. І я хочу, щоб ви знали, що я завжди буду підтримувати вас у виборі.
Я думав про цей день, і тепер він нарешті прибув. І хочу закінчити з цим:
Якщо ви втратите, подивіться і ви побачите мене. Якщо ви падають, я зловлю тебе. І я завжди чекаю. й
З усім серцем, Михайлом.
Прорив красива. Головне не пропустити можливості говорити про те, щоб людина і подякувати йому за все добре. Поділіться цим дотиком з друзями!