597
Ви не повинні бути рум'яна перед дитячими незручними питаннями. Цікава історія народження у фотографіях.
Ви можете розслабитися, коли дитина новонародженого не йде, а це означає, що він не просить вас незручними питаннями про те, де малюки приходять. Але з часом, що треба робити, як дитина росте, і його пишність росте з ним. Молоді батьки головоломляться, як виявити таке делікатне питання для дитини? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це проблема! Але хто ще, крім батьків, пояснить малюкові, як він народився? Ці батьки мали дуже цікаве уявлення. Все легко і доступно, і навіть у фотографіях, як і для дітей!
Тато любила свою маму стільки, що купив її найбільшою і найкращою кавуном в базарі! Приніс придбаний кавун будинку. Моя мама була щаслива з цим сюрпризом!
Татусь зрізати кавуном і почати годувати маму. Після того, як батько подбає про неї, важливо йому, щоб вона отримала якомога більше вітамінів. Мама ate один шматок.
Далі
А потім ще один...
Вона була вже в'ялена, але вирішила їсти ще невелику частину.
І так, не помічаючи його, мама ate all the watermelon.
Мама так повною, вона дрочить, як повітряна куля. Він практично лопається. Тато навіть заглуши вуха, щоб уникнути слухання страшного звучання вибуху.
Панчохи Мама дрочить повітряна куля.
Мама і тато залякалися, але потім вони помітили, що хтось був в кавуні з'ївся мамам. Вони виглядали і побачили трохи малюка. Вони люблять це дуже багато і вирішили зберегти його.
Тексти пісень, а це означає: Ось як раптом ви прийшли з вашої Матері живіт в цей світ!
Взяти творчість з цих батьків! Якщо вам сподобався цей сюжет про народження, розкажіть всім молодим батькам, які ще рум'яні перед дітьми.
через igenno cc
Тато любила свою маму стільки, що купив її найбільшою і найкращою кавуном в базарі! Приніс придбаний кавун будинку. Моя мама була щаслива з цим сюрпризом!
Татусь зрізати кавуном і почати годувати маму. Після того, як батько подбає про неї, важливо йому, щоб вона отримала якомога більше вітамінів. Мама ate один шматок.
Далі
А потім ще один...
Вона була вже в'ялена, але вирішила їсти ще невелику частину.
І так, не помічаючи його, мама ate all the watermelon.
Мама так повною, вона дрочить, як повітряна куля. Він практично лопається. Тато навіть заглуши вуха, щоб уникнути слухання страшного звучання вибуху.
Панчохи Мама дрочить повітряна куля.
Мама і тато залякалися, але потім вони помітили, що хтось був в кавуні з'ївся мамам. Вони виглядали і побачили трохи малюка. Вони люблять це дуже багато і вирішили зберегти його.
Тексти пісень, а це означає: Ось як раптом ви прийшли з вашої Матері живіт в цей світ!
Взяти творчість з цих батьків! Якщо вам сподобався цей сюжет про народження, розкажіть всім молодим батькам, які ще рум'яні перед дітьми.
через igenno cc
Що дівчина вдарив мені жорсткий. Я не можу вірити тільки 10 років!
Ваш собака може надати вам лапу, але він, безумовно, не є. Я дивився!