Ця історія допоможе вам думати про життя. Зроби слова!
Bashny.Net
Є легенда, що Бог приходить до кожного чоловіка. І в цьому моменті важливо не втратити своє щастя і зробити те, що Бог просить тебе робити. Якщо ви заперечуєте, ви можете жити в житті нещастя.
У світі був чоловік. Він мав три мрії: мати високу зарплатну роботу, щоб змащувати красиву жінку і стати відомим у всьому світі.
Одна холодна зима, людина кинулася до інтерв'ю з відомою фірмою. Припинно похилого чоловіка впав перед ним. Чоловік подивився на осені чоловіка, думав, що ставився на голову, що він швидше за все п'яний, і не давав руки. Це допомогло не пізнати на заплановане засідання. Але інтерв'ю не вдалося: людина не приймала до потрібного положення.
Одного разу пішло по місту влітку. Він припинив насолодитися видовищем. Були кілька глядачів, але гра була веселою і захоплюючою. Після закінчення дії почула апеляція, а люди почали розігнатися. У нас також повернулися, але хтось доторкнувся до плеча. Він був головним характером гри, старою подушкою. Вона попросила його, якщо йому сподобалося шоу, якщо він був щасливий з акторами. Але чоловік не хотів би мати розмову і, невтомно перевернувшись, пішли додому.
Один дощовий вечір чоловіка з днем народження друга. Він був дуже втомлений, і в його голові миготливі думки ароматної лазні і затишного теплого місця. Вдово він чув чужі муфти. Це була жінка кричуща. Вона сидить на лавці зовні чоловіка. No парасолька. Альона. Побачивши наш герой, він звернувся до нього за допомогу. Вона мала родину нещастя. І вона потрібна тільки половинка душі. Чоловік думав, що ванна і ліжко з'явились перед очима, і він захопився до входу.
Чоловік жив нещастя. І помер він.
Після того, як на небі людина зустрілася з його другом, Ангелом Ангелом.
Ви знаєте, що я проживав дуже нездатним і гідним життям. Я мав три мрії, але нічого не сталося. Про нас
Мій друг, я зробив все, щоб зробити всі ваші мрії дійсно, але все, що потрібно від вас була рукою, очей і серця.
- Так що?
Чи пам'ятаєте осені чоловіка на дачній ділянці? Я збираюся показати вам цей живопис. Той чоловік був генеральним директором фірми, який ви хотіли б потрапити в. Ви вже встигли захопити кар’єру. Все, що вам потрібно було,
Пам'ятайте, що старий клоун, який, після вуличного шоу, постеризував вас питаннями? Це була прекрасна юна актриса, яка закохала вас на перший погляд. Щасливе майбутнє чекала вас, діти, немов любов. Все, що вам потрібно, було очі.
Пам'ятайте, що крісельна жінка поза входом? Це був дощовий вечір і вона була вологою з слізами. Відомий письменник. вона збиралася через сімейну кризу і вона потребує багато підтримки. Якщо ви допомогло їй зберегти теплу в її квартирі, погріти її душу з мудрими словами консолідації, вона була написана книгою, яка розповідає її історію. Книга стане відомою по всьому світу, і ви станете відомою, адже на головній сторінці автору буде вказувати ім'я того, хто став причиною цієї роботи. Все, що було потрібно для вас. Ти був непристойний, мій друг.
Чоловік зважився і прогулявся по місячному шляху в зоряну відстань. . й
Завжди слухайте внутрішній голос, він розповість вам, що робити. Ми не заперечуємо всіх, хто потребує допомоги. Ви любите історію? Поділитися з друзями