Цей хлопець побудував його власний хобі І всередині це була казка!

Ви не помилитеся, цей милий будинок виглядає так само, як хобі хати від Господнього кільце. Архітектор Петро Архер продемонстрував цей незвичайний будинок особливо для J.R. Tolkien, який вирішив побудувати його як прибути до легендарного епізоду. Цей салон розташований в мальовничому місці - в Честерській повіті, Пенсільванії, недалеко від Філадельфії.

Музей «Рабочий квартал Амури» Тут власник, як найбільш лояльний фанат, зберігає все, пов'язане з найвідомішою роботою жанру фантазії. Протягом 30-х років збирання, він засвоював понад достатньо книг, фігурок та інших цікавих тематичних предметів для заповнення будинку.

Хоббіт Hut знаходиться в районі Честер, Пенсільванія, недалеко від Філадельфії.

Чи можна назвати один хоббітний хата, який може обійтися без невеликих круглих дерев'яних дверей?

Дуже тепло і затишно.

Серед предметів колекції також є шахова панель, створена на основі блискучого епіка.

Зрозуміло, перед цим проектом Архер знав майже нічого про Толкен і його знамениту роботу. Як тільки я почав зробити цей проект реальністю, я хотів прочитати і побачити все, що пов'язане з романом Господь Кільця, я також знайшов багато інформації про себе Толкен, побачив свої незабутні ілюстрації для роботи. Я просто хотів зробити щось незвичайним і оригінальним. Я не хочу, щоб зробити ще одну копію версії Голлівуду, тому я хотів надихнути безпосередньо з джерела. Ми хотіли б бути без часу. Будинок був побудований в 2004 році, але подивившись на нього, можна подумати, що ця архітектурна структура належить до початку 17 століття.

Я шукаю в цьому затишному будинку і вже уявляю, як на прохолодному і веселому вечірі, вилучений на стільці, сидів у хати і прочитав захоплюючу книгу. Покажіть цей фантастичний будинок для ваших друзів.

www.nydailynews.com/life-style/real-estate/pennsylvania-house-inspired-hobbit-article-1.1219402