Monica Bellucci - 50 років, але вона все ще красива і приваблива.

Гарний, розумний і пошкоджений сексуальний ... Ця італійська краса стала ще більш привабливою. Правда полягає в тому, що італійські жінки здатні гарно жити і стати більш привабливими з віком. Monica Bellucci - це не тільки актриса, але і успішна модель в минулому, і просто красива жінка. Серед найвідоміших творів Monica Bellucci в кіно є фільми «Мальена», «Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра», «Пристрасть Христового».

Вона здається її краса не... Відома італійська жінка колись сказав: «Коли я не маю дітей, я не думаю про смерть і не відчуваю, що я отримав старе». І коли я був 45, я мав другу дитину і я зрозумів, що я був набагато сильніше фізично, коли я був молодий. Я відчуваю себе набагато краще, ніж коли я був 20. Я впевнений у собі і справляється з проблемами простіше. Я приймаю себе, як я і те, що досконалість не існує, тому я не прагнув до неї. Вона була символом сексу протягом десятиліть. Але ця жирна жінка вражає не тільки чарівністю своєї краси, але і її набутої мудрості. Так я збирав кращі котирування з Моніка Беллучі. Її філософське ставлення до життя допомагає їй залишатися молодим і красивим не тільки в духі, але і в тілі.

«Я ніколи не буде тонким. Я гарну лазу природи. Я люблю їсти. Я реальний, що я. Не має намір стати помилковим. й

Фото: MonicaBellucciFan

«Не належить нам, а не нашим чоловікам, а не нашим дітям. Ми можемо поділитися з людьми, які ми любимо. й

Фото: CBakerPhoto

«Не щастило людей, які ревнощуть, бо вони допускаються краще. й

р.

Фото: ШТАБ-Фото

«Всі жінки люблять бути коханими. й

Фото: PinMe

«Баути харчування, але тільки якщо ви знаєте, як його використовувати. Якщо ви не можете їздити, вам не потрібно.

Фото: Імгур

Фемінність – гармонія, природність та чуттєвість.

Фото: Дженніфер Вітчизняний

«Гуманські знання вирощують надзвичайно в технології, але не в сенсах. й

На мій погляд, це приступ, будучи молодим і красивим, щоб стати змістом деяких жирових відкладень, щоб загорнути життя нескінченно на вечірках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

, Україна

Фото: Кіно

"Жінка може любити, якщо вона ніколи не залишає. Але день може приїхати, якщо вона не любить. й

Фото: КіноПойськ

«Здоров'я чистоти, ревнощі, це безшумно. Бо мій чоловік мій. І навіть якщо ви потрапили на стіну, це не буде твоїх. Ні

Фото: Sinaimg

«Краса стає проблемою для жінки тільки в двох випадках: коли немає і коли немає нічого, але краса. й

Фото: Нирсегір

«Любов живе тільки тоді, коли є повага один одному і свободі. Бажання володіти іншим як те, що є абсурдом. й

Фото: Img-Fotki

«Люди можуть прощати чоловіка, навіть таланти, але краса ніколи. й

Веб-сайт: www.facebook.com

«Краса стає живим і цікавим, коли вона прихована одягом. й

р.

«Я хороша мати. Але це не означає, що я хороша дівчина. Мені потрібен ризик. й

Фото: PinImg

«Я відчуваю себе гарним і комфортним, але не тому, що я красива. Я знаю багато красивих людей, які живуть жахливими. І почувають себе дуже погано. Почуття внутрішнього комфорту - це не те, що ви шукаєте, але як ви відчуваєте всередині. Я щаслива людина, тому що я досвідчена багато любові до себе - маю дуже велику сім'ю.

Фото: ForWallpaper

«Я повинен бути lenient. Після того, хто ми: божевільні, намагаючись зберегти свій баланс на м'ячі, що себе, шпиння на жахливій швидкості, проходячи через Всесвіт. Хто може бути ідеальним?

Фото: Радікал

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Фото: УОЛ

Моє тіло означає так багато для мене... мій обличчя, ноги, руки, мої пальці, очі... все! І я користуюсь цими.

«Я ніколи не хочу бути двадцять знову в світі. Я дуже щасливий зараз, ніж я був тоді, тому що в цьому віці ми все ще звикли знати себе, намагаючись розібратися, хто ми хочемо бути, страждаючи від себе. Я точно знаю, що я хочу жити без. й

Незважаючи на свій вік, Bellucci залишається одним з найкрасивіших і бажаних жінок на планеті! Розкажіть про цю дивовижну італійську жінку для любителів краси.

за допомогою igenno ru