18 речей тільки Sleep Lovers може витримати Я зроблю будильник!

Вам подобається спати і замочити ваш реберця? Хто не? Тоді ви повинні знати почуття, які ви відчуваєте, коли тривога відходить. У вас є боротьба, що йде всередині: ваш розум знає, що вам потрібно прокидати, але ви не можете сказати, що вам сподобалося. Чи є щось краще, ніж хвилина сну? Ви визнаєте себе вранці?

Щоб бути безпечним, перевірте двічі або навіть три рази, якщо ви встановите годинник сигналізації, тому що, зізнайомтесь, без нього ви будете спати до обіду.

Фото: Instagram

На жаль, ви можете скористатися кількома тривожними годинниками.

94405662

А ви знову прокинете на звукі тривожного годинника, а потім ви будете знову гасити без прокидання.

Таким чином, годинник сигналізації є непотрібним для вас, єдиним способом є збільшення обсягу сигналу.

Але ви все ще будете спати, тому що проміжок між першою і наступною тривогою є найкрасивіший час для сну в світі!

І навіть якщо у вас є тільки два хвилини, щоб спати, ви все ще вирішили отримати трохи сну, тому що вранці ковдра тепліше, ніж коли-небудь і подушки в цей час найм'якше. Ви загорніть себе в ковдру і продовжуєте спати солодко.

Ви просто повинні заохочувати себе прокидати. Не сумнівайтесь, що ви заслуговують 2 хвилини, щоб спати, використовувати їх!

Тепер ви усвідомлюєте, що ви повинні woken up 15 хвилин тому, тому що потім ви відчуєте набагато більш жорстке, ніж зараз. . й

Питання бджіл: стрибати з ліжка і отримати готовий до роботи або попросити в день і спати далі.

Щоб відповісти на це питання, ви вирішили зробити простий експеримент. Якщо ви ще спати після 10 хвилин прокидатися, необхідно звернутися до хворого.

Ви відчуваєте гіпти, ви загнічуєте свою славу, тому що ви дійсно здорові. Ви повинні прокидати і підготуватися до роботи. . й

Але спочатку ви повинні перевірити вашу електронну пошту, перейти в Instagram. Я даю друзям щось цікаве в Інтернеті, коли ви були спати.

Тепер ви можете перейти до Vkontakte, потім до Facebook і Twitter. Для того, щоб зупинитися з ліжка на хвилину.

До того, як ви вийшли з теплого реберця, ви вже розумово збираєтеся через те, що ви будете носити сьогодні.

р.

На жаль, це не просто завдання, тому що ви не повністю зробите, і ваш мозок набагато більше.

179260 р.

Ви просто порушаєте в свій власний шафа, пройшовши через параметри і мислити про те, що працівники скажуть, якщо ви повернулися до роботи в той же светр, який ви вже встигли.

Я, ви пізно для роботи... Але удачливий, у вас завжди є хороший привід: "Соррі, я пізно."

А замість того, щоб зупинити цю мезу, ви знаєте, що те ж саме відбудеться завтра вранці, тому що немає нічого подібного 2 хвилини сну.

Як вони дивилися на вас і писали про вас, не так? Дізнайтесь більше, ніж будь-який.

за допомогою igenno ru