Що таке простий і неідеальний Mercedes? Учні з Росії, які навчаються у Великобританії, вирішили привернути увагу суворих англійців, декоруючи її дорогий машині з ще більш дорогими кристалами Сваровського. Зроблено мільйон кристалів, щоб зробити всю машину з дорогоцінними камінням! Все це вартість її нічого не менше $30,000.
У готелі Knightsbridge - на засадах респектабельного житлового комплексу в центральній частині Лондона.
Daria Radionova вже опублікував фото своїх дорогоцінних Mercedes в Instagram. Автомобіль дівчини повністю покритий кристалами Сваровського – від ручки до дзеркал заднього огляду. Замість звичайної ліцензійної пластини автомобіль вносить напис «Бай Бай». Не тільки робить вигляд цього автомобіля пасерами, які перетворюються протягом дня, це не дає їм миру вночі: автомобіль перетворюється в реальний диско-м'яч вражаючого розміру і привертає ще більше уваги оточуючих. "Всі я ходжу, люди перестануть дивитися на мій маленький дівчина. Я навіть боявся водіїв, які, починаючи від мого Mercedes-Benz, не стежте за трафіком і навіть не помітили, що відбувається на дорозі.
За словами Радіонова, вона планує продати свій улюблений автомобіль в майбутньому і витрачати кошти на благодійність. 21-річна Дарія живе і навчається в Лондоні. У юному віці вона є засновником декількох модних брендів. Що сказати, красиве життя не заборонено... Перегляньте цей гламурний Mercedes-Benz для ваших друзів.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8