Відмінність життя і смерть становить лише 90 секунд. Моє серце заморожує, коли я бачив свою боротьбу за життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але вона дуже крихка... Оцінити це не тільки для себе, але і для вашої сім'ї і друзів, тому що ви дорогі для них, і тільки поруч ви відчуваєте себе безпечним. Він стає страшним від того, що зараз людина сміється, висихає, капелюхи, сумні або любовні, і в даний момент все це може зникнути - людина не може стати особою. Безсумнівно це шок і шок для родичів і друзів. Ви були, ви були з ними, а потім ви будете пішли. Від життя до смерті є тільки один крок, але цей безтурботний крок може формувати неприпустимий шматочок між вами і сім'єю. Це життя і це смерть, ви відчуваєте різницю?

На даний момент, коли я побачила їх, клацнувши до свого дорогого життя, серце заморожує. Ця соціальна реклама показує, як все може згорнути через ваше нехтування свого життя. Закріпіть ремінь вашого сидіння під час руху, він може один день зберегти ваше життя, тому що ваша родина не завжди зможе підтримувати вас. Нагадуйте, що життя дорогоцінний!

www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM