451
Еволюція музики з 11 століття до теперішнього дня всього за 5 хвилин! Неймовірно, як змінилися речі. . й
Солодкий квінтет Pentatonix не вперше порадує нас оригінальними чохлями музичних новинок або просто всесвітньо відомими хітами. Але це один з найбільш пам'ятних паром цього колективу. Від 11 століття до теперішнього дня з’явиться відео-виставка музики. Загадайте собі в атмосферу найяскравіших музичних епох і пам'ятайте минуле разом! Насолоджуйтесь улюбленими хітами всіх разів і людей. . й
https://player.vimeo.com/відео/64676769?titleTektor=1eabd8 Про нас Ви хочете додати багато з цих ретро хітів до вашого списку відтворення? Ми зібрали список всіх пісень, представлених в цьому відео:
11 століттяСалве Регіна;
1600 Р: Canon в D - Pachelbel;
1800 р.Симфонія No 5 – Бетховен
1910 р.Дяня Хлопець – Frederic Погода
1920 р.Old Man River - Джером Керн і Оскар Hammerstein II
1930-тіMinnie The Moocher - Каба-клапан
1940-ті рр.Boogie Woogie Bugle Boy - Ендрю Сестри
1950-ті рокиЯ Прогуляю лінію – Джонні Готівка, Ла Бамба – Ritchie Valens
1960-ті рокиStand By Me - Ben E King, Barbara Ann - пляжні хлопці, я хочу тримати руку - Beatles, повага - Aretha Franklin
1970-ті рокиABC - Jackson 5, Bohemian Rhapsody - Королева;
1980-ті роки: Святкування - Kool & The Gang, Не Зупинити Believin' - Подорож, Трилер - Майкл Джексон
1990Р.: Не можна торкнутися це - MC Hammer, Baby One More Time - Britney Spears, Скажіть моє ім'я - Destiny's Дитина, Я хочу, що це спосіб - Задня жінка 2000р.: Hey Ya! - Outkast, Drop it Like Його Гаряча - Snoop Dogg, Божевільна - Gnarls Barkley, Hips Не Лі - Shakira, Single Ladies - Beyonce, Я поцікав A Дівчина - Katy Perry, Поганий - Леді Gaga, I Gotta Feelin - Чорний Eyed Peas
2010р.: Дитина - Justin Bieber, Ми Знайдено любов - Rihanna, Деякі ночі - Fun., Деякі, що я використовую для знаю - Gotye, Gangnam Style - Psy; Дзвоните до Me Maybe - Carly Rae Jepsen.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був в різних епоху. Подаруйте своїм друзям можливість зануритися в історію музики у всьому, демонструючи їм цей блискучий музичний переклад.
Türkçe, English, Русский, Українська...
https://player.vimeo.com/відео/64676769?titleTektor=1eabd8 Про нас Ви хочете додати багато з цих ретро хітів до вашого списку відтворення? Ми зібрали список всіх пісень, представлених в цьому відео:
11 століттяСалве Регіна;
1600 Р: Canon в D - Pachelbel;
1800 р.Симфонія No 5 – Бетховен
1910 р.Дяня Хлопець – Frederic Погода
1920 р.Old Man River - Джером Керн і Оскар Hammerstein II
1930-тіMinnie The Moocher - Каба-клапан
1940-ті рр.Boogie Woogie Bugle Boy - Ендрю Сестри
1950-ті рокиЯ Прогуляю лінію – Джонні Готівка, Ла Бамба – Ritchie Valens
1960-ті рокиStand By Me - Ben E King, Barbara Ann - пляжні хлопці, я хочу тримати руку - Beatles, повага - Aretha Franklin
1970-ті рокиABC - Jackson 5, Bohemian Rhapsody - Королева;
1980-ті роки: Святкування - Kool & The Gang, Не Зупинити Believin' - Подорож, Трилер - Майкл Джексон
1990Р.: Не можна торкнутися це - MC Hammer, Baby One More Time - Britney Spears, Скажіть моє ім'я - Destiny's Дитина, Я хочу, що це спосіб - Задня жінка 2000р.: Hey Ya! - Outkast, Drop it Like Його Гаряча - Snoop Dogg, Божевільна - Gnarls Barkley, Hips Не Лі - Shakira, Single Ladies - Beyonce, Я поцікав A Дівчина - Katy Perry, Поганий - Леді Gaga, I Gotta Feelin - Чорний Eyed Peas
2010р.: Дитина - Justin Bieber, Ми Знайдено любов - Rihanna, Деякі ночі - Fun., Деякі, що я використовую для знаю - Gotye, Gangnam Style - Psy; Дзвоните до Me Maybe - Carly Rae Jepsen.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був в різних епоху. Подаруйте своїм друзям можливість зануритися в історію музики у всьому, демонструючи їм цей блискучий музичний переклад.
Türkçe, English, Русский, Українська...
Ці 25 кольорові фотографії Просто оновлена історія як ми знаємо це!
Вчені придумали фантастичне рішення, яке зробить людський амфібій. Велике відкриття!