Еволюція музики з 11 століття до теперішнього дня всього за 5 хвилин! Неймовірно, як змінилися речі. . й

Солодкий квінтет Pentatonix не вперше порадує нас оригінальними чохлями музичних новинок або просто всесвітньо відомими хітами. Але це один з найбільш пам'ятних паром цього колективу. Від 11 століття до теперішнього дня з’явиться відео-виставка музики. Загадайте собі в атмосферу найяскравіших музичних епох і пам'ятайте минуле разом! Насолоджуйтесь улюбленими хітами всіх разів і людей. . й

https://player.vimeo.com/відео/64676769?titleTektor=1eabd8 Про нас Ви хочете додати багато з цих ретро хітів до вашого списку відтворення? Ми зібрали список всіх пісень, представлених в цьому відео:
11 століттяСалве Регіна;
1600 Р: Canon в D - Pachelbel;
1800 р.Симфонія No 5 – Бетховен
1910 р.Дяня Хлопець – Frederic Погода
1920 р.Old Man River - Джером Керн і Оскар Hammerstein II
1930-тіMinnie The Moocher - Каба-клапан
1940-ті рр.Boogie Woogie Bugle Boy - Ендрю Сестри
1950-ті рокиЯ Прогуляю лінію – Джонні Готівка, Ла Бамба – Ritchie Valens
1960-ті рокиStand By Me - Ben E King, Barbara Ann - пляжні хлопці, я хочу тримати руку - Beatles, повага - Aretha Franklin
1970-ті рокиABC - Jackson 5, Bohemian Rhapsody - Королева;
1980-ті роки: Святкування - Kool & The Gang, Не Зупинити Believin' - Подорож, Трилер - Майкл Джексон
1990Р.: Не можна торкнутися це - MC Hammer, Baby One More Time - Britney Spears, Скажіть моє ім'я - Destiny's Дитина, Я хочу, що це спосіб - Задня жінка 2000р.: Hey Ya! - Outkast, Drop it Like Його Гаряча - Snoop Dogg, Божевільна - Gnarls Barkley, Hips Не Лі - Shakira, Single Ladies - Beyonce, Я поцікав A Дівчина - Katy Perry, Поганий - Леді Gaga, I Gotta Feelin - Чорний Eyed Peas
2010р.: Дитина - Justin Bieber, Ми Знайдено любов - Rihanna, Деякі ночі - Fun., Деякі, що я використовую для знаю - Gotye, Gangnam Style - Psy; Дзвоните до Me Maybe - Carly Rae Jepsen.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був в різних епоху. Подаруйте своїм друзям можливість зануритися в історію музики у всьому, демонструючи їм цей блискучий музичний переклад.

Türkçe, English, Русский, Українська...