Мої батьки ніколи не щепили мені. І це те, що мій дитинства виглядав. . й

Я дитина в «70-ті роки і я ніколи не був вакцинований. Я виріс на неймовірно здоровому раціоні: без цукру до 1 року, грудне вигодовування більше 12 місяців, домашня органічна овочі, попарене молоко, нітрати або добавки. Моя мама практикувала гомеопати, ароматерапія та остеопатія. Щодня беремо вітамін С, ехінацея та рибне масло.

Я виріс на фермі. Я був постійно на відкритому повітрі, займаючись спортом і танцями двічі на тиждень, п'ятивши багато води. Я навіть не допускається їсти попкорн. Я розбавлявся свіжим соком, щоб захистити зуби. І я бажав так багато білого магазину хліба або бісквіта на сніданок, замість фруктів, як і інші діти.

Я виріс на фермі. Я був постійно на відкритому повітрі, займаючись спортом і танцями двічі на тиждень, п'ятивши багато води. Ми робимо органічні м’ясні інгредієнти на будь-який тиждень. Мої батьки ніколи не варять напівфабрикати - Я все ще пам'ятаю смак хрусткі млинці або картопля фрі, які ми пишумо, коли батьки пішли друзям.

Хоча я під керівництвом здорового способу життя, у мене є все: луки, мампи, рубелла, вірусний менінгіт, рубцева лихоманка, що пригнічує кашель, тонзиліт і курчапокс. Ще до тридцяти років діагностували шийну дисплазію - химерний стан. Про те, як розповідати мені два дітлахів, які були тільки через 7 років, що їх мати може помирати раком.

Пропоненти антивацинації заявили, що організм має власний імунітет, який захищає від всіх захворювань, але з якихось причин це не застосовувалося до мене. Як я можу я, маючи ідеальний дитинства і дивовижну здорову дієту, вижити всі ці жахливі захворювання?

Моя мама не пити, курити або робити наркотики. Ми не змогли дивитися все, що ми хотіли на телевізорі, ми не змогли носити пластикові взуття. Ми були здоровими. І ви знаєте, що? Я щасливий, що я виріс на здорову їжу, і ми піклуємось про це!

Але я не зупинився з дитячих захворювань. З іншого боку, мої дві вакциновані діти були значно менше, ніж я був. Вони приймали антибіотики двічі на своє життя, не люблять їх мати. Я повинен лікуватися антибіотиками. У віці 21, я розвивав пеніциліностійкі мампери. Ця хвороба вважається вбитою Королевою Єлизаветою І.

Ми не страждали від дитячих захворювань, крім курчат, які вони мали під час грудного вигодовування. Вони, як мені, виросли на здорову дієту і органічну їжу. Я не був, як мій мама, але вони набагато здоровіше, ніж я коли-небудь був.

Хочеться, що всі ускладнення від дитячих захворювань є надзвичайно рідкісними і випадками побічних ефектів від вакцинації зростає. Я намагаюся зрозуміти, чому я знаю так багато людей, які мали ускладнення від дитячих захворювань, але ніколи не зустрілися з тим, хто мав побічні ефекти від вакцини. У мене є друзі, які глухі з лушпиннями. Одне з моїх друзів мусило лушпиння, через це він добре не бачить. Моя виловлена пневмонія, як ускладнення курки. Мій друг брата загинув менінгіт.

Звісно, це незрівнянно покладатися на неофіційні дані. Але якщо наукові факти не можуть переконувати людину про вакцинацію, то це щось слухати. «Це мій особистий досвід». Ну, потім мій особистий досвід говорить мені, щоб щепити своїх дітей і себе. Я отримав грипу пострілом і виловив сильний кашель, щоб захистити сина від захворювання, поки він все ще був у вугрі. Не захистить його до 5.

Я розумію, де батьки приходять, коли вони протестують проти вакцин. У '90-х, коли я був 19-річною мамою, рубаною світової моєї дитини, я вивчила гомеопатію, трав'яні ліки і ароматерапія. Я вірю в ангели, відьми, духовенства, культурні кола, відчуження, секретні знання Азтек, Інкас і єгиптяни. У мене була моя аура очищена. Я хотів жити в депресії, але ніколи не приймати антидепресанти. Виконав будь-яке рішення про таротні картки. Я виросла овочі самостійно і виготовляла трав'яні препарати.

Я був настільки крихкий, що я буквально розсипаний. Тільки коли я перехоплюю мій страх, мій пароануд думки про світ і почав дивитися на це об'єктивно зробив я краще. Я почав розвивати духовно і фізично.

Якщо ви впевнені, що ваша дитина може впоратися з захворюваннями, для яких є вакцини, то їх імунітет обов'язково збільшить ослаблені мікроорганізми, присутні в будь-якій з вакцин.

Але не кожен навколо вас настільки сильний, не всі мають вибору, не всі можуть боротися з цими захворюваннями і не всі мають можливості отримати вакцинацію. Якщо у вас здорова дитина, то його імунітет може впоратися з вакциною краще, ніж у хворих дітей.

Хочу попросити своїх дітей з почуттям відповідальності за все, що відбувається навколо них. Я пишу їх, щоб навчити своїх дітей не бути самозбереженням, відлякуючись світом і людьми навколо них. Діти повинні бути навчені любити людей з аутизмом або будь-яким іншим дефектом, що не пов'язана з вакциною.

Я хочу, щоб ви зрозуміли, що вони роблять своїх дітей в небезпекі. Навіть без ускладнень ці захворювання не дуже приємні. Якщо ви ніколи не мали цих захворювань, ви ніколи не знаєте, як страшні вони.

Пощасти – ті, хто зумів уникати дитячих захворювань. Якщо загальний рівень вакцинації краплі, її імунітет також йде вниз, і ваші діти будуть більш схильні до захворювання. Подумайте про це. Поділіться цією важливою інформацією з друзями!

за допомогою igenno ru