Вони не знали, що відбувається до своєї дитини. І тільки чотириногий захисник врятував дитину. й

Подруга собаки людини, або є сумнівом? У зв'язку з тим, як ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Алексіс хан працював няні в сім'ї Йордана протягом більше 5 місяців. У здавалося б нешкідливій жінці змащена реальна небезпека, а саме для свого молодого сина Фінна. За 5 місяців так званої «нінії» підкорила дитину 8 місяців. Найстрашнішим було те, що дитина повністю безпорадна, він не може захистити себе, ані навіть скаржитися на своїх батьків, оскільки він ще не міг говорити. Важко уявити, що в маленькій фінській душі. й

Тільки тоді, коли родина собака назвала вбивцем, завжди спокійний і надзвичайно видний, почав нервувати і агресивно реагувати на «ніні», батьки підозрюють щось неправильно, і приховали мікрофон в будинку. Не обмежувався свого жаху. На записі були чітко почуті образи малюка, а також пробурювання і удари.

699973

Природно, батьки повідомили в міліції. Тепер няня намагається знайти своє покликання в іншій роботі. Суд дав можливість, але за барами. Головне, що дитина заспокоїлася і почала довіряти людям знову. Я не хочу думати про те, як історія закінчиться, не хвилюйтеся собаки. . й

Подумайте про те, хто діяв як собака, і хто діяв як найкращий друг. Хоча ви і я вже знаю. Давайте іншим знайомим, розкажіть своїх друзів.

JavaScript licenses API Веб-сайт