452
Він занурився на святому: хлопець взяв класичний гітару і хотів перевершити гурт Nirvana!
Ви дізнаєтеся цю пісню з тисяч, з перших акордів. Композиція Smells Like Teen Spirit cult American rock band Nirvana зайняла гідне місце в списку абсолютних хітів всіх часів і людей. Кожен знає і любить цю пісню, незалежно від своїх музичних вподобань. Створено неоднорідну кількість папоротей з різними інтерпретаціями. Але це молодий чоловік поганий, щоб зануритися, як вони кажуть, святий. Що б здивувати вас тут? Увімкніть відео: звичайний хлопець взяв класичний гітару і знову намагається грати щось, що просто неможливо грати. Що ви шукаєте 4 хвилини? Але не стрибайте до висновків! Як віртуоз він ручить гітару ... Схожість руки під час гри дивовижна! Безсумнівно, він зумів привезти нове дихання до цієї зношеної пісні. Я думаю, що я поставив цей чохол на кращий список!
Цей талановитий хлопець не боїться викликати таку легендарну пісню і відігравати її до слави. Завжди влаштуйте себе високий бар і рано чи пізно ви досягнете успіху! Послухайте цей чудовий виступ світового хіта на всіх музичних меломанів.
www.youtube.com/watch? в=pJ93QVyJNM
Цей талановитий хлопець не боїться викликати таку легендарну пісню і відігравати її до слави. Завжди влаштуйте себе високий бар і рано чи пізно ви досягнете успіху! Послухайте цей чудовий виступ світового хіта на всіх музичних меломанів.
www.youtube.com/watch? в=pJ93QVyJNM
Tia, 12, одружився 37-річний чоловік у вихідні. Вона була велика причина для неї!
Вони не знали, що відбувається до своєї дитини. І тільки чотириногий захисник врятував дитину. й