Tia, 12, одружився 37-річний чоловік у вихідні. Вона була велика причина для неї!

Tia - це 12-річна дівчина з Норвегії. Вона любить верхові коні і слухає до одного напряму. 11 жовтня одружився 37-річний чоловік.

Р

Про всі заготовки на весілля можна прочитати в блозі новоствореної нареченої, яка була рекордною кількістю переглядів всього за один день!

р.

Це церква, де відбулася весільна церемонія. Кожен може бачити живий потік, не залишаючи комп'ютеру в групі Facebook.

У цих фотографіях дівчина підліткового віку в повному гойдалці готується до свята. Tia смакує торти подаються як весільний ласощі.

Так вона отримує претендію і мислення про те, що її зачіска вона повинна робити на її весілля.

р.

Я знаю, що ви, ймовірно, в ударі прямо зараз. Де побачила батька? Ви можете розслабитися, насправді, 12-річний весільний тайський весілля був фантастичним. Все це було створено спеціально для рекламної кампанії, спрямованої на обізнаність громадськості про вимушені шлюби неповнолітніх.

Я не знаю, як ефективно ця кампанія буде боротися на ранні вимушені шлюби, але вона скаже багато! Розкажіть про цю проблему.

JavaScript licenses API Веб-сайт