Вона шукала багатого чоловіка. Відповідав, що від банку не загинув всіх!

Ця дівчина шукала багатий чоловік через форуми знайомств. Вона писав наступне:

«Я не збираюся брехати про те, чому я тут. Я поворот 25 цього року. Я дуже привабливий. З хорошим смаком і почуттям стилю. Хочу подружити хлопця, який робить $ 500,000 на рік. Ви можете припустити, що я впевнений себе. Але ні. Не вірно. У Нью-Йорку хтось, що робить мільйон доларів на рік вважається середнім класом. І я не хочу бути бідним.

Мої умови не підлягають посиленню. Чи є хтось на цьому сайті якийрічний дохід становить $ 500,000? Або ви вже одружені? Питання: Що робити, щоб маррі багата людина, як ви?

Ми не зробили більше ніж $ 50 000 на рік. Так мені здається стеля. Чи можна відповісти на кілька питань, які цікавлять мене? Наприклад:

1) Де ви, багаті бакалаври, як правило, висить? (Будь ласка, опишіть улюблені бари, ресторани, тренажери, бажано з адресами.)

2) Який вік чоловіків краще зацікавити?

(3) Чому найбагатші дружини так ступили?

(4) Як ви знаєте, хто добре для вас і хто тільки добре для вас? Роль дівчини не так цікава як роль майбутньої дружини.

Я не можу чекати відповіді.

Ваша краса.

Відповідав генеральний директор одного з найбільших банків США:

«Світлодіодна краса»

Я прочитав повідомлення на форумі з великим інтересом. Я думаю, що багато дівчат теж мають. Проаналізуйте ситуацію з інвестиційної точки.

Мій річний дохід більше $500,000. Це саме те, що ви шукаєте. Тож я впевнений, що я не торкався мого часу. Як бізнесмен, це погане рішення для вас. Дуже просто. Покажіть, чому.

Що ви намагаєтеся зробити – бартер «краса» в «гроші», тобто суб'єкт A пропонує краси і предмет B оплачує за нього. Він не зданий, як трюк.

Незважаючи на це, велика проблема полягає в тому, що ваша краса буде згасати, і мої гроші не будуть втрачені без очевидних причин. У майбутньому мій дохід, ймовірно, збільшиться, на відміну від вашої краси.

В господарських умовах ми є двома активами. Моє значення буде підніматися і ви будете падати. І не так, як, але геометрично.

Подумайте про ваші відносини як акт торгівлі. Як і будь-яка торгівля на Wall Street, вони мають підставку.

Якщо ціна на ринок ви в міру падіння, ми продаємо її. Підтримуючи такий актив безглуздий. Так само, правда про шлюб, яку ви хочете. Як це звучить, краще рішення для питання активів, які швидко і швидко знецінюють їх продаж або оренда.

Будь-яка людина, яка заробляє більше 500 доларів,000 року, не може бути апріором. Звісно, люди люблять мене тільки дату, але ніколи не здивують вас. Ми радимо Вам припинити пошук. Знайти способи отримання багатих і зробити це набагато гроші щороку. Тоді шанси знайти багату фольгу збільшиться.

Я сподіваюся, що ви знайдете мої відповіді корисними. й

І це правда. Справжня краса - це не барвиста обгортка, але що лежить глибоко всередині. Щось, що ніколи не відхиляється, не завтра або 50 років відтепер.

Поділитися з друзями

www.worthytoshare.com/pretty-girl-was-seeking-a-rich-husband-the-reply#