Ви думаєте розмальовки для дітей? Насправді це ефективний метод позбавлення від стресу.

У поточному середовищі практично неможливо уникнути стресу, ви не вірите, але звичайні розмальовки можуть стати відмінним інструментом, щоб уникнути або зняти стрес. Більшість з нас асоціюється забарвлення з дитинства. Як ми постаралися, ми кладемо поруч з молитвами і молитвами, які ми любили малювати як діти. Замінюють ручки і маркери. Тексти пісень, а це означає: Але є спосіб! Видавці розробили унікальні розмальовки для дорослих. Ця творча практика не тільки заспокоює, але і стимулює частини мозку, які відповідають за моторні навички, емоції і творчість.

р.

Фото: Невідомий

На початку 20 століття Карл Густав Юнг відзначив розслаблюючі властивості розмальовки. Рекомендований як арт-терапія для малярної мандалас – круглі схеми, схожі на церковні вітражі, які використовуються в різних духовних практиках. «Коли ми кольорові ілюстрації, дві півсфери мозку беруть участь: частина, відповідальна за логіку, якою ми відрізняємо кольори; і півсфера, відповідальна за творчість, з якою ми керуємо поєднувати кольори», – розповідає психолог Глорія Мартінес Айла. Також передбачається ділянки кори головного мозку, які відповідають за координацію, що дає нам можливість зробити точні рухи з олівцями, не залишаючи ліній. Крім того, малюнок знижує активність амигдала, основна частина нашого мозку бере участь у управлінні емоціями, які проявляються під час стресу.

Фото: Линк

Простіше кажучи, розмальовки мають антистресовий ефект. Коли ми орієнтуємося на те, що ми зупинимо увагу на негативних і забутих проблемах. Така креативність розвиває нашу фантазію, якщо ми повернемося до безтурботного дитинства.

Р

Фото: Блог-Імгс

«Я рекомендую розмальовки як метод релаксу», – розповідає психолог Антоні Мартінес. «Це дає можливість зануритися в творчу атмосферу і відчувати себе безкоштовно», – каже він. Залежно від вашого настрою і як ви відчуваєте, ви можете вибрати будь-який колір, який підходить вам і створити власний малюнок. «Я часто роблю себе. Я рекомендую живопис в тихому місці до звучання тихої музики. Пофарбуйте світ. Просто дайте свою фантазію.

доб.

Фото: Zing Blog

Час отримання олівців з ... Я, ймовірно, збираюсь на кіоску і купити собі розмальовку. Повідомляйте своїх друзів про цей чудовий спосіб, щоб уникнути стресу.

за допомогою igenno ru