Складання, але вірні факти про вагітність. Ви, звичайно, не знаєте, що!

Будь-яка мама може підтвердити, що підшипник і народження дитини не є простою роботою. Ранок нудоти, страшні болі в спині і боках - це тільки квіти!

Після 9 місяців вагітності жінки стають супергероїсами через те, що вони керують виживанням. Звісно, в перший раз, варто перевірити крихітні дивовижні зірки обличчя. Тим не менш, це не змінює те, що дивні речі, представлені нижче, залишаються так:

1,1 км Сьогодні одна з трьох мам дається кесаранська секція. 10 років тому їх кількість тричі менше.

2,2 км Під час другої половини вагітності дитина випромінює більше, ніж літр сечі в день, а потім напою.

3. У Весь період вагітності матка розміром персика простягається на розмір половини кавуна, тобто збільшується 500 разів.

577573

4. У Коли закінчення терміну знаходиться поруч, плацента вагітних виробляє більше естрогенів на добу, ніж статеві залози не вагітності жінки протягом трьох років!

5. Умань Надмірна рідина і затримка води в організмі вагітної жінки може викликати ноги для збільшення цілого розміру.

6. Жнівень Можна нести дитину на цілий рік. Довжина запису вагітності тривала 375 днів.

7. Про нас Високий або жир жінки, швидше за все, породжують близнюки або трилетки.

8. У Вагітні жінки дійсно мають різке почуття запаху. Це захисний механізм, який запобігає їсти щось, яке буде шкідливим для малюка.

9. Навігація Невелика зміна кольору шкіри при вагітності відбувається в більш ніж 90% випадків.

10. У перші три місяці вагітності утворюються відбитки дитини.

5885929

11. Кожного року збільшується вага дітей за статистикою. Babies є народився harder і harder.

12. Під час вагітності жінки підвищили кровоплину, тому іноді виникають носові кровотечі і кровоточивість ясен.

13.00 р. Дослідження показали, що плод може смакувати те, що мати їсть. Сильні ароматизатори (наприклад, часник) можна побачити через амніотичну рідину.

14. Більше хлопців, ніж дівчата народилися в останні два десятиліття. Але ще більше жінок, ніж чоловіки.

15.00 р. Єдиний науково перевірений спосіб стимулювання праці через масаж ніпп, відомий як «комфортна техніка». й

16.00 р. Стара життєрадісна про те, що вагітні жінки з печією в більшості віддають народження дітям з повноцінним волоссям.

17.00 р. Бахі крім у вугрі не тому, що вони зміщують, але краще підготуватися до свого великого дня.

18 років Ссавські залози вагітних і молодих мам можуть рефлексично секретувати молоко на звукі будь-якого дитячого кріінгу.

Це все. Ви усвідомлюєте, наскільки важко було для них? Після того, як я думаю, що я повинен йти і hug мій мама. Ви? Якщо так, розкажи друзям про це!

www.wegotkidz.com/13-super-strange-facts-about-pregnancy-that-you-probfully-didnt-know/