369
Вони приходили до ідеї, що б перетворити Ленін в могилу. Ви повинні мати думка про це. . й
Ні, це не редагування відео, це реальна реальність Росії наприкінці 90-х років. Пиріг «Леніна в труні» - це досить відома дія художника Юрія Шабелнікова та Юрія Фесенко, яка відбулася в Москві 30 березня 1998 року. Важко сказати, що надихнула творців до проекту авангард. Найімовірніше, тренд сучасного світу, який втомився від idolatry. Але це не так. Торт "Леніна в кафіні" - вже сама по собі дивна, але тут діти, які користуються нею. Я не можу вірити, що це може статися.
Я ніколи не бачив нічого дивного. До речі, сьогодні в Москві можна замовити такі життєздатні торти в деяких кондитерських магазинах всього 1,500 USD. Я дивлю, скільки людей насправді хочуть? Сюрприз другу - показати йому це відео!
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я ніколи не бачив нічого дивного. До речі, сьогодні в Москві можна замовити такі життєздатні торти в деяких кондитерських магазинах всього 1,500 USD. Я дивлю, скільки людей насправді хочуть? Сюрприз другу - показати йому це відео!
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Він жив без страху і загинув без страху. Ця сумна історія варто прочитати.
Вони захопили відео з космосу і просто прискорили його. Результат приголомшливий!