Цей хлопець мав павук у своєму тілі 3 дні! І все через маленький рубець. .

Решта цього Австралійського туриста закінчилася досить погано. Справа в тому, що під час своєї подорожі він пішов до лікарні, і лікарі змушені було зняти тропічний павук з живота через операцію. Персонал Міжнародного медичного центру в Балі повідомив Дилан Томас, що павук піднявся під шкірою на місці рубця, який хлопець пішов після видалення Додаток.

Все почалося, як це: 21-річний хлопчик з Банбері, Західна Австралия, збиваючи один ранок і помітив червоний знак на животі. Згодом, що пляма переїхала вище. Коли він пішов в стаціонару, він сказав, що це було комахою прикусу і було просто призначено протизапальний крем.

У понеділок вранці почервоніння припало в блистах. Хворий каже: Після обстеження лікарі уклали, що павутинка проживає в організмі протягом 3 діб. На щастя, вони були щасливі, що вони могли б отримати його звідти. Я ніколи не був таким... Але тепер я радий, що принаймні він закінчився. й

Дилан згодом підірвав операцію і отримав з шкіри сірого розміру. "Це було дуже дивне почуття, коли я дізнався там ще одну істоту, що живе в моєму тілі", - каже він.

Після цього інциденту хлопець навіть хоче отримати татуювання павука на грудях. Повернувшись до свого дому в Австралії. Хлопець відреагував на це не дуже приємна ситуація дуже оптимістично і з гумором. Все зараз!

Немає одного є... Це добре, що він пішов таким чином. Поділіться цією історією з щасливим закінченням з друзями.

Сайт: www.buzzfeed.com