516
Ви хворіли сусідів? Тоді цей незвичайний будинок в Ісландії ідеально підходить для вас!
Елліда є одним з островів, які є частиною мальовничої архіпелаги Вестманнайар. Кожен острів має неймовірну красу, але Elliday має ще одну функцію - він має лише один невеликий і таємничий будинок. Площа цього острова становить всього 0,45 кв. км. Три роки тому жив 5 сімей, які заробили свою живу риболовлю і підняли худоби. Ми бачимо на острові сьогодні був побудований в 1953 році від Ісландської Мисливської асоціації.
Інтернет на острові немає. . й
Тут немає електрики.
Але вона має велику сауну.
Питна вода на острові збирається в спеціальних резервуарах.
Довгий привід в найближчий магазин.
У будь-якому місці цей острів дивний. Для мене це ідеальне місце для солідності і єдності з природою. Тут можна відчути реальне з'єднання з природою і чим вона залежить від неї. Ви можете уникнути проблем, особливо зомбі. Відкрийте цей дивовижний куточок світу!
На жаль, тільки члени Ісландської Мисливської Асоціації можуть залишитися в цьому салоні. Це ідеальне місце, щоб приховати від всіх, і головне від зомбі.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Інтернет на острові немає. . й
Тут немає електрики.
Але вона має велику сауну.
Питна вода на острові збирається в спеціальних резервуарах.
Довгий привід в найближчий магазин.
У будь-якому місці цей острів дивний. Для мене це ідеальне місце для солідності і єдності з природою. Тут можна відчути реальне з'єднання з природою і чим вона залежить від неї. Ви можете уникнути проблем, особливо зомбі. Відкрийте цей дивовижний куточок світу!
На жаль, тільки члени Ісландської Мисливської Асоціації можуть залишитися в цьому салоні. Це ідеальне місце, щоб приховати від всіх, і головне від зомбі.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Пандас не хоче лікуватися, панди хочуть грати. Я ніколи не бачив стільки витонченості в одному відео!
Невідомо, вона була їзда в її машині. Але раптом з'явилася зустріч, яка змінила перебіг подій!