559
Він переніс серйозний друг у своїх зубах по місту. Але коли люди прийшли, вони зробили велику помилку.
Ця історія доторкнулася мене до сердечника: два вуличні собаки прогулялися через життя разом. Перша подбала про другий і навпаки. Коли люди почали доглядати за ними, їх дружбу було протестовано.
Дозвольте мені ввести їх: цей солодкий рожевий ніс належить Джоанна. й
...і це неймовірна посмішка, належить до Чачі.
Ви можете самі зателефонувати одержувачу. Вони об’єдналися дуже важкою долею.
На вулицях Атланти. Поки люди виявили цю дивну пару.
Найвища Йоанна переносить її слабкий друг Чачі в роті довгий час навколо міста. Іноді вона перестане кинути її другу ліву око. Чачі пішли сліпими в одному оці після зараження.
до 1 2 3 4+
Під час перебування в середземноморській клініці «Айдс» приймали дві до ветеринарної клініки. Ось де працює Чачіс. Ока, на жаль, не вдалося врятувати, тому її було видалено, але запалення швидко залікали, і вона незабаром стала трохи краще.
2633334
Медсестри зробили одну невелику помилку: вони розміщують тварин у двох окремих кімнатах, щоб вони більше не могли бачити один день. Джоанна була особливо важкою частиною: вона стала непристойною, слабкою і нічого не їсти.
Але незабаром люди усвідомили, що вона дійсно не бракувала: її друзі. Так вони знову приїхали. Радість оздоблювота була неприпустимою.
У нас є сім'я, яка бажала доглядати за цими собаками. Звичайно, всього два з вас. Джоанна і Чачі просто разом.
Нарешті, чорний стейк переходить і сонце знову сяючий для Джоанна і Чачі. Найточніший доказ. І хочу стрибати за щастя!
5348000 р.
Це просто свято для душі і серця, коли ви бачите скутість цих двох тварин. Я глибоко доторкнувся! Люди все ще мають багато вчитися з них, прямо?
Розкажіть ваші друзі про цю дивну історію.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Дозвольте мені ввести їх: цей солодкий рожевий ніс належить Джоанна. й
...і це неймовірна посмішка, належить до Чачі.
Ви можете самі зателефонувати одержувачу. Вони об’єдналися дуже важкою долею.
На вулицях Атланти. Поки люди виявили цю дивну пару.
Найвища Йоанна переносить її слабкий друг Чачі в роті довгий час навколо міста. Іноді вона перестане кинути її другу ліву око. Чачі пішли сліпими в одному оці після зараження.
до 1 2 3 4+
Під час перебування в середземноморській клініці «Айдс» приймали дві до ветеринарної клініки. Ось де працює Чачіс. Ока, на жаль, не вдалося врятувати, тому її було видалено, але запалення швидко залікали, і вона незабаром стала трохи краще.
2633334
Медсестри зробили одну невелику помилку: вони розміщують тварин у двох окремих кімнатах, щоб вони більше не могли бачити один день. Джоанна була особливо важкою частиною: вона стала непристойною, слабкою і нічого не їсти.
Але незабаром люди усвідомили, що вона дійсно не бракувала: її друзі. Так вони знову приїхали. Радість оздоблювота була неприпустимою.
У нас є сім'я, яка бажала доглядати за цими собаками. Звичайно, всього два з вас. Джоанна і Чачі просто разом.
Нарешті, чорний стейк переходить і сонце знову сяючий для Джоанна і Чачі. Найточніший доказ. І хочу стрибати за щастя!
5348000 р.
Це просто свято для душі і серця, коли ви бачите скутість цих двох тварин. Я глибоко доторкнувся! Люди все ще мають багато вчитися з них, прямо?
Розкажіть ваші друзі про цю дивну історію.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Цей маленький хлопчик мріяв про те, що хтось інший. Коли він зробив, не був поворот назад. . й
Пандас не хоче лікуватися, панди хочуть грати. Я ніколи не бачив стільки витонченості в одному відео!